|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Acer Aspire 3690 Windows reinstall
Pozdrav. Imam jedan trenutačno prilično veliki problem. Naime, radi se o laptopu Acer Aspire 3690 series, konkretno model 3694 WLMI. Laptop je originalno doša s predinstaliranim Windows Vista HB, ali je prijašnji vlasnik dao instalirati Win XP. Instalacijom Windowsa XP došlo je vjerojatno do neke greške i nestalo je zvuka na laptopu. Stavljani su novi driveri, ali ništa nije upalilo, ali nije bilo baš bitno jer je korišten za neke financijske izračune. U međuvrmenu je dotični laptop došao u moje vlasništvo i sad ja želim formatirati hard i staviti gore opet Win XP. Nemam recovery disk, a ne mogu pristupiti eRecovery konzoli putem Alt+F10. Pregledao sam disk pomoću Partition Managera i uz C i D particije koje se koriste, tamo se nalazi još jedna particija imena "Primary Unknown", taođer formatirana u NTFSu. Zauzima nekih 9,3 GB. Ne znam da li je to ta njegova recovery particija, ali čini mi se da nije jer ima na sebi foldere "Windows", "Program Files", "AUTORUN" i čini mi se da je to ta stara particija od Viste? Neznam zašto mi ne da u eRecovery preko Alt+F10, vjerojatno to radi samo pod Vistom. Ukoliko je ta particija koju vidim sistemska recovery particija od laptopa, onda je naravno ne bih htio dirati, a ako je to samo stara Vista particija, onda bih ju želio obrisati i nanovo particionirati disk. Problem je u tome što ja ne znam da li je kad je instaliran XP umjesto Viste recovery particija takođar obrisana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|