Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2010., 11:27   #1
pc user
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2005
voucher za win 7

Samo da kažem da ako kupujete laptop sa kojim navodno dolazi voucher za nadogradnju na win7 da je to vrijedilo do 31.1.2010.
Tako sam ja kupio jučer toshibu za koju je pisalo na webu da dolazi sa voucherom i naravno nisam ga našao.
Jedino još ne znam da li vrijedi ona njihova garancija "bez obzira na sve". Nešto sam našao da vrijedi do 31.3.2010.
pc user je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 13:07   #2
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
moraš se 2 puta registrirat u 7 dana od kupnje na stranicama tošibe piše ti u uputama link i jednom ovdje
https://www.nomatterwhatguarantee.com/content/start.php
Mihael je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.03.2010., 14:11   #3
pc user
Premium
Moj komp

Evo da nastavim sa agonijom zvanom vaucher win 7.

Počnimo iz početka. Kupio ja toshibu L300-29U u svijet medija negdje oko 10.02.
i naravno nisam dobio nikakav vaucher za win 7 iako je to pisalo na njihovom webu. Sutradan provjerim ja prvo kod njih pa kod microsoft hrvatska i na kraju u msanu ( uvoznici dotičnog laptopa). Na kraju sam dobio odgovor da je akcija vrijedila do 31.01.2010. i da zato nisam dobio vaucher.
Ok , svejedno odem ja na stranice toshibe i unesem svoj ser broj laptopa i oni kažu da mogu napraviti upgrade na win7 i da unesem broj kupona(koji ja naravno nemam) ili da platim shipping dvd-a 30 eura.
Ništa ja odlučim platit , ipak da imam original win7 .
Kad za par dana zovu me iz svijet medija i kažu da je akcija produžena do kraja trečeg mjeseca i da zovem msan da mi pošalju vaucher. Super , a ja več platio i naručio.
Ništa zovem ja msan i kažem da meni ne treba vaucher jer sam već sam platio nego da mi refundiraju (novčano ili robom) onih 30 eura koje sam potrošio.
I naravno gospođa s druge strane mi kaže da će ona to proslijediti kolegama.
Prođe dva tjedna od odgovora ništa, pa ja nazovem ponovo. Oni sad bace ponovo ping pong lopticu na svijet medija , kao nazovite njih oni su upučeni u vaš problem. Naravno u svijet medija veliki upitnik, i kažu da je akcija produžena i da imam pravo na upgrade. ???????
Onda ja opet msan i tražim direktno čovjeka odgovornog za moj problem.
Gospođa me ne može spojiti sa njim , ali će proslijediti moj kontakt da me on osobno nazove.
Sad ću prićekat jedan dan da vidim da li će se gospodin javiti, pa onda sve ispočetka.
Nije toliko radi love već je postalo stvar principa.
Staro 04.03.2010., 14:19   #4
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Samo da ti kažem da se ne nadaš previše.
Ja sam imao slucaj u kojemu je prekršen zakon i u kojemu sam direktno prevaren od strane Feniks kompjutera d.o.o., MR Servisa i Renoproma d.o.o. za 500€. Prijavio sam to inspektoratu koji mi je odgovorio neka ih tužim privatnom tužbom. Toliko o "pravnoj" državi i pravima kupaca.
Mihael je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2010., 21:30   #5
Ziga
Premium

Ziga's Avatar

Citiraj:
Autor pc user Pregled postova
Ništa ja odlučim platit , ipak da imam original win7 .
Kad za par dana zovu me iz svijet medija i kažu da je akcija produžena do kraja trečeg mjeseca i da zovem msan da mi pošalju vaucher. Super , a ja več platio i naručio.
Ništa zovem ja msan i kažem da meni ne treba vaucher jer sam već sam platio nego da mi refundiraju (novčano ili robom) onih 30 eura koje sam potrošio.
Nije toliko radi love već je postalo stvar principa.
Kome si platio 30 eura?

ako nisi platio Svijetu Medija i M-Sanu nitko ti nije dužan refundirati ni lipe.
Ziga je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2010., 20:11   #6
pc user
Premium
Moj komp

30 eura je plačeno toshibi jer nisam dobio vaucher koji su mi bili dužni dati uz kupljeni laptop. To je pisalo u cjeniku i ponudi.
Oni mi sad i nude vaucher , ali sad je kasno kad sam ga ja platio.
Ne bi ja ništa rekao, ali oni prvo kažu da nemam pravo na njega , a 7 dana poslije da imam.
Ako sam stvarno kupio laptop u tom nekom "vakuumu" od 10 dana bez mogučnosti upgrade-a zašto su to ostavili u ponudi u njihovom katalogu.
Staro 08.03.2010., 22:57   #7
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Obrisite, malo sam fulao.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno