|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ispremjesana slika - crno bijeli raster
Pozdrav Maticna je MSI K9n platinum, grafa je nvidia 3d club 7600 gt, proc je AMD X2 4200, memor ija Kingmax 800mhz. Problem, nakon godinu i pol stabilnog rada, bakon paljenja kompa komp se nakon nekih minutu smrzne i onda pocnu po ekranu skakati crte (kao razlomljena slova). Mislio sam da je graficka, ali sam ju stavio u drugi komp i sve radi. Probao sam napraviti reinstalaciju jer sam mislio da su sriveri, ali nemogu jer ovo radi i ako podignem bios, bilo prilikom instalacije windowsa, nevezano sto radim. Ima li tko koju ideju? Sto da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesi probao staviti neku drugu grafu u svoj komp? Moguce je mozda da napajanje se kvari, pa ne moze dati dovoljno snage, iako to nije neka prezahtjevna grafa.. Probaj i ramove provjeriti.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Tesko mi je tudje kompove raskopavat i posudjivat ploce i one dijelove koje nemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rekao bih da ti je ploča krepala, sličnu stvar sam imao na već nekoliko MSI-jevih K9 ploča...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|