|
![]() |
#1 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Srednjovjekovne igre
Zanima me koje sve igre poznajete da su radnjom smještene u srednji vijek i da prate povijest barem donekle.Žanr nije važan,nego samo da je igra u srednjem vijeku.Ja se mogu sjetit samo Medievala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
stronghold, settlers, blade of darkness, assasin creed, i miljon rpgova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Knights of Honor ili mozda Mount & Blade po atmosferi iako ne prati stvarnu povijest. Meni je fora bilo borit se na konju. Sjetio sam se i Crusader Kings, ali ako bas ne mora pratit povijest i Gothic dolazi u obzir. ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- Zadnje izmijenjeno od: Raven_1. 24.03.2010. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
The Cossacks 2: Battle for Europe nije loš... dosta realan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Joan of arc wars and warriors. Akcijska igra gdje u ulozi Ivane Orleanske (ili nekog od njezinih prijatelja heroja) u first-personu ili third-personu juriš okupiranom Francuskom i sa teškim mačem mlatiš Engleze. U igrici je ipak prevelik broj neprijatelja. + za igricu su eksplozivne strijele koje ubijaju nekoliko neprijatelja odjednom ili uništavaju vrata dvoraca.
![]() |
#10 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Posjedovanjem bilo koje source igre (DoD: Source, CS: Source, HL2, L4D1/2, TF2) na steamu imaš free Pirates, Vikings and Knights 2 i Age of Chivalry. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
izlazi u 3.mj, tesko da ce pratit stvarnu povijest.... al bar je srednji vijek ![]()
![]() |
#12 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bi izdvojio Europe the Guild, ne prati povijest, ali ima solidnu radnju. Mozda sa vremenom postane monotono, ali preporuka. Volio bi neku igru slicnu toj odigrat, pa ako netko ima prijedlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
I moj glas ide za Knights of Honor...jest da je starija igra, ali je gameplay meni bio baš po ukusu... Toliko opcija ima (savezi, vjenčanja, odnosi itd) da te igra stvarno može držat za kompom duže vrijeme ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Lords of the realm. Doduše, malo je prastara ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|