Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.10.2009., 15:01   #1
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
APB:RELOADED

Apb ili All points bulletin je igra koja ovaj tjedan ulazi u beta fazu.
Sve o igri pročitajte ovdje: http://www.apb.com
A ovdje se mozete prijaviti za naš guild: http://apb-evolved.com/forums/viewtopic.php/f,8/t,5902/

Pa recite jel vas zanima, jer ja sam jako uzbuđen vec sam se prije 2 mjeseca prijavio za betu i čudi me da neko vec nije temu napravio.
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2011., 16:44   #2
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

APB: Reloaded

Malo da bumpam temu...
Znaci igra je bila u beti,izasla je van u prodaju i
propala nakon par mjeseci . Svi serveri su ugaseni zbog tog jer je igra radila na istom principu kao i wow tj imala je mjesecnu pretplatu.

Tu naravno nije kraj. Jedna firma je kupila APB i sad je igra ponovno u beti pod imenom APB: RELOADED.
Kad izadje van bit ce free2play iliti po naski besplatna, sve ce se financirat preko mikrotransakcija.
Sad se pitate zasto sam ovo pisao..zbog toga jer vecina igraca te igre (prve ver) misli da igra vise ne postoji.

I sad mene zanima dal netko od vas igra tu igru? Dobro bi mi dosla neka pomoc na serveru .

P.S. Ima 4 servera; 2US i 2EU .. Ping su popravili s prijasnjih ~250ms na 15-30ms. Sad sve radi i igra je prakticki spremna za izlazak.

Oglas
Oglasni prostor

Staro 07.07.2011., 16:47   #3
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Ja probao i odvratna mi je.
I šta pričaš da treba izaći? Pa izašla je već kolko ja znam...

Ja preporučam izbjegavanje u širokom luku.
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2011., 09:53   #4
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Lightbulb

Jao.. sto volim ovakve konstruktivne postove bez obrazloženja.

Slobodno procitaj ...
Citiraj:
Shutdown and relaunch

On 16 September 2010 Realtime Worlds announced the shut-down of APB.[30]
Servers remained online the following day, during which time an unknown source apparently close to the RTW development team sparked rumours that Epic Games, creators of the 'Unreal Engine 3 on which APB was based, were showing interest in the APB intellectual property rights. Dana Cowley, spokesperson for Epic, neither confirmed nor denied the idea, stating:
"Mark [Epic Games CEO] absolutely loves APB, and everyone here loved what they saw. We've got our hands full of Gears of War 3, Bullet Storm and the recently announced Project Sword. If any talks like that are going on, then they would be confidential." [31]
On 11 November 2010 online games company, K2 Network, purchased APB for Ł1.5 million.[9] On 16 November 2010 K2 subsidiary company Reloaded Productions, announced that APB will be renamed APB Reloaded[4] and relaunched during the first half of 2011 as a free to play game.[10][32]
On 24 February 2011 invitations to apply for closed beta were dispersed. A selected few of these applications will receive actual entry to the closed beta portion of APB.[33]
On 4 March 2011 APB Reloaded closed beta keys were sent to 5,000 applicants more keys were expected to be sent out in the coming months.[34]
On 15 March 2011, 10,000 more beta keys were sent out to applicants for the 3rd closed beta testing phase.[35]
On 21 April, 1.5 went live and they're inviting the full Closed Beta Applications during the week (totalling 150,000).[36]
On 22 April, they invited an extra 35,000 applicants close to that 150,000. Getting closer to Open Beta.[37]
Open Beta's original date May 18, 2011 was canceled at the last minute due to an error causing players to crash every two hours.[38] The open beta has been released on May 23rd, 2011.[39]
P.S. Igra je super sama po sebi a jos bolja je kad se neka ekipica okupi na Teamspeaku.
U biti to je GTA multiplayer na kojem možeš birat izmedju dvije frakcije: enforcer ili kriminalac.
Najjaca stvar je ta da se lik(izgled,odjeca,auti) može napravit kako hoces dok je to u GTA jako ograniceno.
Sudjelovao sam i u onoj prvoj beti i sad u ovim novim(closed i open) i mogu rec da je razlika velika jer je puno toga ispravljeno.

EDIT:
@rawen
Dobro iznio si svoje misljenje. To poštujem ali ipak ovo je forum gdje ljudim pomazes tako da das barem nekakav razlog zasto to valja ili zasto to nevalja.
Da svi pisemo "ovo valja" ili "ne valja" bez ikakvog razlog tj objasnjenja onda bi ovaj forum licio kao da neka klincadija(8-13g) pisu teme i postove...pa nismo u vrtiću.

Zadnje izmijenjeno od: viper. 08.07.2011. u 13:39.
viper je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2011., 11:28   #5
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Jao.. sto volim ovakve konstruktivne postove bez obrazloženja.
NHF, ali ja sam samo izjasnio svoje mišljenje.
Nisam obrazložio zato što igra ne zavrijeđuje ni da se post o njoj napiše.
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2011., 13:55   #6
King
Penguin King

King's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Znaci sad je open beta? Nikad nisam igrao jer kad sam prvi put cuo za nju trebalo ju placat, sad je free tako da bi mogo I ja malo to igrat.
King je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno