|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
APB:RELOADED
Apb ili All points bulletin je igra koja ovaj tjedan ulazi u beta fazu. Sve o igri pročitajte ovdje: http://www.apb.com A ovdje se mozete prijaviti za naš guild: http://apb-evolved.com/forums/viewtopic.php/f,8/t,5902/ Pa recite jel vas zanima, jer ja sam jako uzbuđen vec sam se prije 2 mjeseca prijavio za betu i čudi me da neko vec nije temu napravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
super user
|
APB: Reloaded
Malo da bumpam temu... Znaci igra je bila u beti,izasla je van u prodaju i propala nakon par mjeseci . Svi serveri su ugaseni zbog tog jer je igra radila na istom principu kao i wow tj imala je mjesecnu pretplatu. Tu naravno nije kraj. Jedna firma je kupila APB i sad je igra ponovno u beti pod imenom APB: RELOADED. Kad izadje van bit ce free2play iliti po naski besplatna, sve ce se financirat preko mikrotransakcija. Sad se pitate zasto sam ovo pisao..zbog toga jer vecina igraca te igre (prve ver) misli da igra vise ne postoji. I sad mene zanima dal netko od vas igra tu igru? Dobro bi mi dosla neka pomoc na serveru . ![]() P.S. Ima 4 servera; 2US i 2EU .. Ping su popravili s prijasnjih ~250ms na 15-30ms. Sad sve radi i igra je prakticki spremna za izlazak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja probao i odvratna mi je. I šta pričaš da treba izaći? Pa izašla je već kolko ja znam... Ja preporučam izbjegavanje u širokom luku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
super user
|
![]() Jao.. sto volim ovakve konstruktivne postove bez obrazloženja. Slobodno procitaj ... Citiraj:
U biti to je GTA multiplayer na kojem možeš birat izmedju dvije frakcije: enforcer ili kriminalac. Najjaca stvar je ta da se lik(izgled,odjeca,auti) može napravit kako hoces dok je to u GTA jako ograniceno. Sudjelovao sam i u onoj prvoj beti i sad u ovim novim(closed i open) i mogu rec da je razlika velika jer je puno toga ispravljeno. ![]() EDIT: @rawen Dobro iznio si svoje misljenje. To poštujem ali ipak ovo je forum gdje ljudim pomazes tako da das barem nekakav razlog zasto to valja ili zasto to nevalja. Da svi pisemo "ovo valja" ili "ne valja" bez ikakvog razlog tj objasnjenja onda bi ovaj forum licio kao da neka klincadija(8-13g) pisu teme i postove...pa nismo u vrtiću. Zadnje izmijenjeno od: viper. 08.07.2011. u 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Penguin King
Datum registracije: Jul 2011
|
Znaci sad je open beta? Nikad nisam igrao jer kad sam prvi put cuo za nju trebalo ju placat, sad je free tako da bi mogo I ja malo to igrat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|