|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Dva monitora i video
Već jedno vrijeme imam problema s videozapisima na drugom monitoru (extended desktop). Koliko mi se čini, problem nije usko vezan niti za tip datoteke niti korišteni codec. Neke datoteke mogu pokrenuti i povlačiti ih s jednog na drugi monitor bez problema i uz minimalno zastajkivanje, neke pak sruše player dok ih u playbacku odvučem na drugi monitor a neke pak odbijaju raditi na drugom monitoru u potpunosti i često osim playera zamrznu i windowse kompletno. Komp je iz siga, Dell je spojen na DVI a Samsung na VGA. Gore su catalyst 6.9 (za koje znam da su pretpotopni skupa s karticom ali dosad nisu pravili probleme) i KMPlayer 2.9.3.1432 Meni osobno sve smrdi na video drivere ali obično ne prčkam po njima ako nisam siguran da je u njima problem jer to obično uspije proizvesti još više problema. Mišljenja, prijedlozi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Imao sam i ja slične probleme, ali nakon prelaska na win 7 sve je nestalo. Probaj staviti još program "ultramon" u njemu možeš podešavati postavke displaya na dva monitora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|