|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Asus EEE i 3g connection manager
Ovako stoje stvari,imam Asus EEE 1000 HG i on u sebi ima integrirani modul,tj kao onaj Web n walk stick ali unutra. E sad,prije sam se spajao na net tako da bi na desktopu imao ikonicu Asus 3G connection manager,upisao bi PIN i to je to. Formatirao sam disk,instalirao sam nove Windowse,drivere..sve,osim tog Asus 3G connection managera. Njega nikako nemogu naći,ni na netu,ni u teh. podršci mi nisu dali nikakav konkretan odgovor,već da im ostavim kontakt telefon pa da će me kontaktirati sutra. Svaka pomoč dobrodošla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam se jednom mucio nebili nasao update za taj software. Cudno se ponasa jednom kada promjenis SIM karticu koja je unutra. Uglavnom, jedino sto sam uspio je doci do proizvodjaca koji je avantquest (motorola useri ga dobro znaju). Na njegovim stranicama taj soft nije podrzan, niti se negdje drugdje moze skinuti. Dosta glupava situacija. Ako dobijes kakav stoft od ovih u Asusu javi. Mozda je novije verzije ili sto slicno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
I dalje ne pronalazim adekvatni software! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel vi neznate koristit Google ili šta ? Rezultat Inaće po netu piše da je unutra HUAWEI EM770 HSPA Embedded Module (3G Modem), jeste li taražili origigi aplikaciju od HUAWEI - ja ? Svojevremeno je netko opisivao da je ta bolja i stabilnija od sw isporućenog uz Web'n walk stick - ove T-Kome i VIP - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nikky,neznam čemu tako bahati pristup..nisu svi mudrijaši ko ti pa da sve znaju...zato,calm down... ![]() Ja sam to riješio (napokon) tako da sam drivere za taj modem skinuo sa T-mobile stranice a Conection manager sam instalirao za onaj Web n walk stick i ne povezujem se kao prije klikom na ikonicu Asus 3G connection manager nego kliknem na tu T-mobile ikonicu i isto me pita PIN i poveže. Dani,hvala ti ipak uploadaj na RS ako ti se da jer će mi vjerojatno opet kad trebati,napraviti ću backup da se nemoram svaki put tako mučiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
OK, kritika prihvaćena, kad rješenje ima u cca 3. linku na Google onda malo zakuhaš, Sorry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
NP! Živio prijatelju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |