|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Stavljanje stranica na net-kako?
Radim nekakvu internet stranice i recimo da sam je zavrsio,sto mi je ciniti da bi ju mogao staviti na net? Ovo mi je prvi put tako da nemam pojma niti koji mi programi trebaju,niti kako to ide? I da koliko mi stranica moze biti velika da to bude besplatno,5Mb? Uglavnom napravio sam stranicu sto dalje?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo ja san sinoć naša dobru šemu. Daju ti 100MB i stavljanje stranice na internet je skroz jednostavno. Vidi pod links->moja preluda stranica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Stavljanje stranica na net-kako?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
100Mb!?:confused: A ja prije par godina pitao i rekli mi 5Mb,ja mislio da sve ostalo na istom...I trudio se optimizirati slike tako da stane u 5Mb a na kraju uzalud....sva sreca da nisam previse radio tek sam na pocetku.... Hvala ici cu vidjeti na tvoje stranice... A kako se izabire adresa sajta?Mislim kako ce biti adresa moga sajta ja biram ili oni odreduju!?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
evo ti link za 100mb free space-a. ja ga koristim i ok je hoster. www.broadphase.com a za upload stranice koristim filezilla ili cute ftp program. lagano je preko njih stavit page da boli glava, samo upises par podataka o ftp serveru koje ti oni naravno posalju i odes na disk gdje ti je page i to uploadiras. a mos i nastavljat naravno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|