|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
kako pdfispunit online
evo jednog pitanja na stranici imam pristupnicu koja se moze isprintati a sad me zanima kako tu istu pristupnicu napravit da netko moze online ispunit i meni je vratit popunjenu.pristupnica je u pdf-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U pdf - u (punom pdf kreatoru / editoru) je moguće definirat polja za unos. Tako popunjeni dokument se može printat ili definiraš da snima sa drugim imenom nakon unosa. Po netu mora biti objašnjenja / detalja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
kako pdf izgleda možes vidjeti na sljedecemlinku ako to ima kakve koristi da bi mi pomogao u objasnjenju kako to napraviti. www.udruga-slap.hr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Baš da ti PDF stoji na webu, te da netko preko browsera može nešto upisati u njega, te nakon toga da ti pošalje tebi. Mislim da ne možeš. Eventualno neka riješenja da imaš formu na webu koja će kasnije poslati te informacije programu na tvom serveru koji će izgenerirati iz toga PDF. Ali to mi je malo overkill. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
tako sam nesto i mislio ali ako netko ima neki lakši nacin izrade forme i da nije komplicirano nek napiše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa ako nije uvjet pdf onda word doc sa skriptom za popunjavanje ? Samo sam ovlaš vidio na monitoru, nisam gledao detalje, kako je napravljeno za prijavu poreza za 2009 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
a i nisma ti skuzio ovo "kako je napravljeno za prijavu poreza za 2009" daj neki prijedlog koji mozeda glatko funkcionira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
možda bi ti najlakše bilo da u google docs-ima napraviš formu i samo nju linkaš...dakle gotov si za 10 minuta....pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|