|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
TV kartica, slovenski kanali
evo ovako, kupih AVerMedia AVerTV Hybrid Super 007 karticu, nase(hrvatske) programe nalazi savrseno, cak na dvije razlicite frekvencije kartica podrzava MPEG4, tako da mi nije jasno zasto ne nalazi slovenske kanale ako netko ima ideju zasto, svaka ideja je dobro dosla :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Preslab signal. Slovenija bi negdje ove godine trebala preći kompletno na digitaliju, tj. ugasiti analogne odašiljače. Do tada DVB-T rade smanjenom snagom. Pogledaj si ovdje trenutnu pokrivenost. Baš si malo izvan granice. Vjerojatno bi uspio uhvatit nešto da/ako imaš kakav "pravi" televizor kojeg poznatijeg proizvođača (Sony, Panasonic, Pioneer i slični). Tuneri koji se ugrađuju u njih su puno osjetljiviji od onih na karticama za kompove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ma te karte nikad nisu ništa značile. Ja hvatam iz ZG-a (živim kod FER-a) najnormalnije slovence! |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Instalirao zadnji sw (AVerTV : 6.0.18 Date: 2009/07/27) ? Koju zemlju si postavio pri instalaciji ? Probaj postavit Njemačku. Jesi probao manualno skeniranje, provjeri parametre, evo ti podaci za SLO MUX a. Lako moguće da ti smetaju lokalci na istom kanalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
skinuti su najnoviji driveri za win7 stavio ja i na njemacki i slovenski, ali ne nalazi nista probao sam i ove frekvencije manualno skenirati i isto nista Grahovo, Kuk, Trstelj 554 MHz (K31) Beli križ, Košana, Skalnica, Slavnik 714 MHz (K51) Tinjan 842 MHz (K67) Borovnica, Jevnica-1, Krim, Krvavec, Logatec, Vogel 602 MHz (K37) Hotedršica*, Kočevje, Kum, Trdinov vrh 666 MHz (K45) Boč, Plešivec, Pohorje 834 MHz (K66) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nego, ima još jedna stvar. Moguće je da poneka kartica jednostavno odbija tunirati kanal, ako je joj je signal ispod neke (zadane) razine. To mi je radio Compro E700 sa HRT HDTV-promo kanalom. Pronađe ga, ali neće ništa s njim napravit. KWorld DVB-T 100 na istoj anteni i istim softwareom (DVB-T viewer) uredno radi, iako slika zna trzne tu i tamo. Sony TV ga tunira savršeno.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Čuj. Takve stvari stvarno ovise o hrpi faktora. Ovo kaj ja pričam je slučaj sa Compro Vista E700 ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|