|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zašto Logitech ne može napraviti dobre Keyboard i Mouse drivere?
Daklem, prešao sam sa Setpoint 4.8x drivera na 6.00 verziju te nakon instalacije sve uredno radi. Nakon prvog restarta izgubim Keyboard i Mouse tabove te mi driveri ne rade niti na WinXP niti na Win7. Postoji samo jedno riješenje na netu (tiče se wdf0100.sys filea), ali niti to riješenje ne pomaže, a frka me obrisati taj file jer je nužan za rad Windowsa. ![]() Ima li još netko slične probleme? Hvala svima...
![]() |
#2 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
pa uninstaliraj set point.. ja ih nisam do nedavno instalirao i uopce nisam vidio razliku od kad ih imam.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čudno, jako. Jesi maknuo stari setpoint prvo i počistio sve od njega. Ja sam instaliral na clean install windowsa i rade normalno. MX Revolution se normalno vidi, isto kao i tipkovnica.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
kod mene je problem da se set point jednostavno ugasi, ne pojavljuje mi se osd i multimedijalni botuni ne rade. ponekad se vrate s vremenom, ponekad pomogne stand by, a ponekad samo restart. šta je najsmješnije, samo tastatura prestane radit, botuni na mišu i dalje rade naredbe koje su im dodjeljene. a da, i osd je na tunguzijskom, umjesto next, previus mi piše nešto neodređeno, a volume, caps lock, scrol lock, num lock uredno na engleski. nisam radio clean install, nego sam upgradeao win 7 beta na win 7 final, i samo update-ao drivere od logitecha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
jesam, maknuo sam stari,a i ova ikona u kutu dolje je majke ti ko da imam windowse 95, neznam do čega je problem, kažem ti miš mi je mislim čak bez scrola u jednoj boji, užas, nekaj se zbrejkalo valjda, kaj da pokušam napravit ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|