|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Thinknavi T7
Evo Mortal je ponovo u češkoj i ponovo je naletio na neko čudo prirode. Kako ovdje imam previše vremena slobodnog radim gluposti na netu i naletim svaki put na nešto vrijedno spomena. ![]() Ovaj put je u pitanju navigacija Thinknavi T7 dakle pazite ovo 7" navigacija 800x480 Android sustav sa multitaskingom DVB-t sa Picture in Picture dakjinski i sva ona multimedija, divx, avi, mp3 Uređaj prekrasno izgleda i skoro sam ga otišao kupit po 2000kn dok nisam malo počeo kopat jer tražim nešto dosta veliko sa dobrom relucijom za čitat knjige, maloj puštat filmove i imat navigaciju... A sada zašto nisam kupio? Gore je android i nema priključak na PC pitaj boga kako gore staviti nove karte i instalirat programe pa čak i obični pdf viever. Gore je neki procesor čudni koji je dosta jak ali nije baziran na ARM-u i xcale i ko zna kakva je podrška još za to... A zašto bi kupio? Pa dovraga 7" i rezolucija kao book readeri koji koštaju u istoj cijeni, ima gps, ima dvb-t sa multitaskoingom, odlična rezolucija. Evo vam pogledajte malo i divite se ljepoti i funkcionalnosti uređaja, još sam dva dana ovdje možda se odlučim ga kupit ali sumnjam: http://www.thinknavi.com/eng/product/t7_overview.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Jednom zauvijek. Jedno je LCD ekranček , drugi je e-ink ekranček! |
![]() |
|
|
Oglas
|