Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2010., 14:22   #1
vec1337
Registered User

vec1337's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Laptop za 8500 kn

Pozdrav, isprike je već ovaj topic bio, vjerujem da je, ali mislim da se ne isplati tražiti savjet dalje nego na ovom forumu pa direktno pitam, što je bolje za ove novce.
Za što mi treba laptop? Pa treba mom starom za pisanje u wordu i gledanje filmova , slušanje glazbe, a meni za tu i tamo bacit koju partiju starcrafta 2 i za rad autocadu, i slično, znači ne tražim neki uber gamerski laptop koji vrti najzahtjevnije igre. Također solidna baterija je isto bitan faktor. Meni nekako je najbolji ovaj dell studio 17 ali sam na jednom forumu pročitao da ima problema sa adapterom pa procesor ne izvlači najbolje što može dat Jel to istina? Veliko hvala svakom tko da neki savjet!Naravno ako imate neki drugi model za preporučit u okviru 8500 kn slobodno napišite

HP pavilion dv7-3190

Dell studio 17 (1747)

Toshiba Satellite P500-14L
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=011.500.374

Toshiba Satellite A500
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=011.500.349
vec1337 je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2010., 14:28   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2010., 15:32   #3
Bezki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
mozes pogledat i 5740G acera, ima slabiji proc od tih gore i ima 3gb rama i 320hdd, al bi ti trebo bit dovoljan za tvoje potrebe i jeftiniji je podosta od gornjih modela. jedino ne znam kolko ce SC2 gutat grafe i proca, po ovome sto sam ja iskopo trebo bi ti bilo koji od njih bit dovoljan za lijepo ugodno igranje sa dobrim postavkama, al sad ko zna oce li se jos sto promijenit dok igra izadje
Bezki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno