|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
koja tv+FM
kupujem tv karticu,koju da uzmem od ove 2?????? 1. TV+FM card MENTOR,video capture card,daljinski,teletext,input COMPOSITE AV i S-VHS,audio IN-OUT,TV antena IN,FM antena in,30fps ili 2. TV+FM card MERCURY,video capture card,daljinski,audio IN-OUT,TVantena IN,FM antena IN,COMPOSITE AV i S-VHS,teletext,125 programa,30fps, uglavnom kartice imaju iste funkcije samo što mentor ima više programa,pa ako netko može pomoć komentari su dobrodošli, pozdrav
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Je li jos uvijek rijec o Celeronu 333. Najslabiji komp na kojem sam ja imao TV tuner je bio Celeron 566. Izmedju ove dvije ja bi radje trazio nesto polovno u tom cjenovnom rangu tipa Leadtek ili Terratec. Ovaj Mercury sam i ja gledao ali sam odustao kad sam na njihovom siteu vidio da su im najnoviji driveri iz 2002g. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
je rijec je o celeronu na 333mhz.imo sam p3-450mhz al mi je valjda crko.kad ga stavim u komp sve se pali alii on nece.tek kad gasim komp ventilator od procesora se malo zavrti i to je sve. bas sam gledo na netu i ja bi radije uzeo ovog MENTORA jer mu u uputama pise da treba slabiju konfiguraciju.a neznam.jos cu vidjet.polovno nebi kupovo da me neko ne sjebe.znas na sto mislim.pozdrav
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|