|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Došal je danas fan- Noctua NFP-14 (promjer 140 mm, ali su rupe na 120mm), namjnjen za Antec Solo iza gdje tvornički stane 120mm. meni fali jedno 3-5 mm "udubljenja" na strani di su priključci od matične, otprilike ovaj crveni polugrug na slici. Dal da nosim tokaru da to udubi ili da ovaj zamjenim 120 x 120 mm ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Tako možeš rezanje izbječi ... samo vjerojatno neče sve rupe za montažu štimati Drugo što mi pada na pamet je shrouder od lima ili kartona sa jedne strane 120 a sa druge 140 recimo par centimetara dug tek toliko da omogući montažu venta bilo iznutra ili izvana
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
da, izvana se uopće nisam sjetio da bi ga mogo stavit, hoće to kaj smetat kaj je izvana ? ovo sa shrouderom nisam baš skužio ![]() mislim da od rezanja, odnosno udubljivanja neće bit ništa jel je tu baš na rubu dosta deblji lim nego ostali,a i unakazio bi ga vjerojatno ![]() ako je netko slučajno zainteresiran za P14 nek se javi na p.m.(vjerojatno će na bubanj...) 2 Matthew- nisam uopće išo gledat i nisam razmišljo, mislio sam od oka da ima više mjesta no ... ![]() mislim mogao bi i ovak nakoso stajat, al me to smeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Luks, stavi ga s vanjske strane, prije toga ispili onu mrezicu i bude super. Vani mu nemre nista bit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() A brzopleta kupovina 140mm venta bez prethodne provjere ako za to postoje predviđene rupe na kućištu... fejl ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
mrežica je "napuhnuta" van pa bi trebo ili distancere od pol cm. ili ju rezat, a rezat neću jel hoću da kučište ostane tvornički. ova 2 kraja desno koja se ne vide sam stegnuo vezicama i ful je ok, ne mrda nigdje, al me svrbi to kaj nije na mjestu ![]() mislim da bude išao na prodaju ako dobim ok ponudu za njega ili će ostat ovak nakošen, znači to mu ne smeta ništa ? imam osječaj ko da je veća buka kad je koso ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Teško da će biti na mjestu jer 140 ne može pasati na 120 rupu ![]() ![]() Što se tiče buke mislim da je najvjerojatnije proizvodi strujanje zraka kroz mrežicu na kučištu....probaj vent držati u ruci dalje od kompa pa ga postavi na mjesto ugradnje i probaj poslušati da li je do toga ili ga probajdržati u ruci i mijenjati kut da vidiš da li to povećava buku ... dobra stara metoda pokusa ![]() Shrouder bi bio tunel dug par centimetara koji sa jedne strane ima rupe za montažu na 120mm a sa druge strane za montažu 140mm ventova ... dosta ga je lako izvesti u solo izvedbi sa nekim tankim limićem i škarama ... U suprotnom ukoliko ne želiš pribjegavati nekakvim grunf modovima sretno s prodajom ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Čini mi se da ona gornja rupa paše pa tu stegni dobro sa vijkom i ako bude vibriralo na suprotnoj strani probaj sa vezicom. http://www.imagesforme.com/show.php/...2_42547995.jpg ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Noctua prodana, stavit ću S12B hvala svima na savjetima, može lock |
![]() |