|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
(riješeno) Visual studio 2008 Express se nemože instalirati
Ovako, imam laptop HP 4510 Probook ... i na njemu imam Windows 7 Professional (x86) koji sam dobio putem studentske MSDNAA inicijative preko fakulteta, znači orginal proizvod. E sad, jučer sam također preko tog MSDNAA skinuo orginal Visual studio 2008 Express Edition with SP1 ... i kad pokrenem instalaciju na laptopu, jednostavno, nece se instalirati, čim počne instalacija, podesim postavke, kliknem instal i nakon nekoliko trenutaka, setup zavrsi i kaze error, i da se komponente nisu mogle instalirati?? Da li zna u čemu bi mogao biti problem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Koliko ja znam, Visual Studio 2008 Express Edition ne postoji. Postoje pojedini paketi (C#, VB.NET itd.) i mogu se skinuti besplatno sa Microsoftovih stranica. Nema potrebe da ih nabavljaš preko MSDNAA. Koje si točno greške dobio? Moguće da ti nije dobar download pa probaj ponovo poskidat sa linka kojeg sam gore stavio. Ja sam Visual Studio 2008 Pro stavljao na više Win7 mašina i radi besprijekorno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa to je isto to što si mi dao, takav ISO file sam skinuo, a greška je 1303. ako se nevaram... tako nešto... stvarno neznam u čemu je problem.... EDIT: Evo ovo mi zbaci: "Error 1303.The installer has insufficient privileges to access this directory: d:\program files. The installation cannot continue. Log on as administrator or contact your system administrator." Logiran sam kao administrator, tj acc mi ima administratorske dozvole... i neznam, probao sam uključiti UAC i isključiti UAC, i neznam u čemu je problem....
Tržnica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.02.2010. u 22:17. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
U Win7 se ne može ugasiti UAC. Može se samo utišati. Na instalacijski exe koji pokrećeš desni klik i Run as administrator. Autorun koji se pokrene prilikom mountanja ISO filea se vrlo vjerojatno ne pokreće u punom administratorskom modu jer u svom nazivu (vjerojatno) nema setup ili install...
![]() |
#6 |
Premium
|
Izgleda da na kraju problem je bio u neispravnoj ISO datoteci, pokušavajući instalirati koristeći drugu ISO datoteku, sve je uspješno obavljeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|