|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
AMD i B Grade
Jucer sam citao u Vidiju, a danas vidio i na Dnevniku na HRT-u. Namjeravam uzeti (mislim, vec sam narucio) AMD Athlon 64 3400+ Socket 754 BOX procesor, pa me zanima da li se ti B Grade procesori odnose i na 64-bitne modele (iako sam procitao da se radi o Athlonima XP). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
kolko znam , i kako su rekli na dnevniku to se nebi trebalo odnosit na AMD 64, vec iskljucivo na AMD XP procesore |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: AMD i B Grade
Citiraj:
Čisto sumnjam. Koliko je meni poznato problem je samo sa Socket A procesorima koji još uvijek dolaze bez box pakiranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Tako je...AMD je izjavio da se treba tržati PIB (processor in box) i da onda nema straha od b-smeća...
![]() |
#6 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Na dnevniku su samo rekli da ima problema u radu tj. visoka temperatura ali to sigurno nije jedini problem... Inače, barem ja tako mislim, da ti procesori išta valjaju i da se mogu iskoristiti mislim da bi ovi iz AMDa to prvi znali! Tako da ako oni kažu SMEĆE i treba se uništiti - ja se slažem s tim! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Problem je u voltažama. Jedva rade na nazivnom taktu uz povečanu voltažu. Zato i jesu prešli na box. Nije problem u AMD-u nego u nekome tko je iskoristio proceve koje nisu prošli na ispitivanjima, pa ih prodaju pod jače modele, a možda neki od njih nebi ni smijeli u prodaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
|
To se odnosi na Athlon XP ili i na A64? Jer vidim u ponudi npr. ve-mila imaju A64 3000+ i A64 3200+ s939 box i golu verziju. Odakle im ne box verzija ako amd prodaje samo box verzije A64? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam ja frenda koji ima b grade procesor i sve je u redu s njim. Temperatura mu je normalna, i nije imo nikakvih problema s njim. Njemu su rekli da te procesore stavljaju u konfiguracije koje imaju garanciju, pa se ne smiju otvarat dok im ne prođe garancija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pink Floyd fan
|
Nije ve-mil jedini, ali na njih sam prve naletio, isto tako sam naletio na vijest na netu u kojoj se spominje da su ukradeni k7 i k8 procesori. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/dis...104071134.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Sve što ste rekli je dobro, ti procesori nisu prosli na nekim testovima , brzine rada , voltazi i te neke brije , previse se griju i sve ostalo , premda su ti procesori trebali bit unisteni neki glupani su u tome vidjeli jos zarade za koju nitko nece znat (jer su mislili da su ti procevi "unisteni" ) , zato je najpametnije kupit BOX procove koji imaju 3 godina garancije i znamo da je s tim proizvodom sve u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Imao je Intel problema s krivotvorenim procesorima. I zasto bi za to Intel bio kriv? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|