|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
old toshiba p200 vs new compaq presario cq71
pozdrav, pisem u ime frenda, ovako, frend mi je vlasnik toshiba p200 14h laptopa, star 2 i pol godine, 4gb ram, 2.0 dual core 2 intel centrino, 2mb cache, 300gb disk, ati mobility radeon 2600 hd sa 256mb memorije.... 6 usb portova... 17'' ekran... ugl sve radi super...nikad kvara....dao je 12 somova u vemilu, nikad kvara u 2 i pol godine... servis 3,4 puta, zamjena sa 2 gb na 4gb ram memorije... sve 5.... sad, ima priliku prodat taj laptop za 3500 kn i ima priliku preko firme kupit novi compaq presario cq 71 za 3700kn... model je intel core 2,1 , 1mb cache, 4gb ram, 500 disk, NVIDIA GeForce G103M 512mb, 17'' ekran... ugl... zanima ga da li mu se to isplati... posto je to compaq, odnosno hp, on pomalo sumnja u to, jer je navikao na toshibu, ja mu kazem da je tupav... ![]() ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja bi samo reko jednu staru poslovicu. "Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje." mislim da taj compaq nije ni 1% bolji od toshibe iako nevolim toshibu, jedina prednost je nesto bolja grafika i HDMI izlaz ali ako mu to nije bitno radje neka ne mjenja. p.s. jedini ispravan razlog mu moze biti to sto ce imati novi lap s garancijom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |