Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.02.2010., 19:50   #1
MujagaWudakhi
Registered User
Moj komp

MujagaWudakhi's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
old toshiba p200 vs new compaq presario cq71

pozdrav,

pisem u ime frenda,
ovako,

frend mi je vlasnik toshiba p200 14h laptopa, star 2 i pol godine, 4gb ram, 2.0 dual core 2 intel centrino, 2mb cache, 300gb disk, ati mobility radeon 2600 hd sa 256mb memorije.... 6 usb portova... 17'' ekran... ugl sve radi super...nikad kvara....dao je 12 somova u vemilu, nikad kvara u 2 i pol godine... servis 3,4 puta, zamjena sa 2 gb na 4gb ram memorije... sve 5....

sad, ima priliku prodat taj laptop za 3500 kn i ima priliku preko firme kupit novi compaq presario cq 71 za 3700kn...

model je intel core 2,1 , 1mb cache, 4gb ram, 500 disk, NVIDIA GeForce G103M 512mb, 17'' ekran... ugl...

zanima ga da li mu se to isplati... posto je to compaq, odnosno hp, on pomalo sumnja u to, jer je navikao na toshibu, ja mu kazem da je tupav...... i da cu pitati na forumu... pa eto... ako moze netko objektivno odgovoriti, bio bih zahvalan...

hvala
MujagaWudakhi je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2010., 22:13   #2
tomy_t
Premium

tomy_t's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ja bi samo reko jednu staru poslovicu. "Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje." mislim da taj compaq nije ni 1% bolji od toshibe iako nevolim toshibu, jedina prednost je nesto bolja grafika i HDMI izlaz ali ako mu to nije bitno radje neka ne mjenja.

p.s. jedini ispravan razlog mu moze biti to sto ce imati novi lap s garancijom.

||DELL Inspiron 5770 || Intel Core i5-8250U || 240GB NVME + 1TB HDD || DVD RW DL || Intel UHD620@ 17,3" IPS 1920 x 1080 || 16GB (2 x 8096MB) DDR4 || 802.11a/b/g/n/Bluetooth ||2MP Webcam ||HDMI ||Windows 10 Professional ||
tomy_t je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.02.2010., 22:30   #3
MujagaWudakhi
Registered User
Moj komp

MujagaWudakhi's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor tomy_t Pregled postova
ja bi samo reko jednu staru poslovicu. "Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje." mislim da taj compaq nije ni 1% bolji od toshibe iako nevolim toshibu, jedina prednost je nesto bolja grafika i HDMI izlaz ali ako mu to nije bitno radje neka ne mjenja.

p.s. jedini ispravan razlog mu moze biti to sto ce imati novi lap s garancijom.
ma toshiba isto ima hdmi port... ima sve.... jedina je stvar upravo ova koju si naveo... novi laptop je novi sa garancijom i to je to... hvala puno na replyu... ako ima jos tko da nest doda...slobodno...

MujagaWudakhi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno