|
![]() |
#1 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Dakle, imam Acer Aspire One, oznaka modela A0A 110-Bb (ili ovo: ZG5). Problem je u tome što mi se čini da uopće ne puni bateriju. Bio je na adapteru 3h i uopće se ne želi upaliti bez njega. Kupljen na tržnici, adapter kupljen posebno. Evo SS onoga što vidim za bateriju: ![]() Da li je baterija riknula, punjač ne radi ili ja nešto krivo radim? Mislio sam da se on puni čim ga se spoji. Molim pomoć ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
Kupljen na tržnici??? moguće da je baterija..do punjača nije jer ako radi laptop trebalo bi i bateriju punit..možda ako ima neki sklop koji prebacuje na punjenje baterije, pa on zeza najbolje na servis da ga daš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Too much busy
|
Citiraj:
mislim, baterija bi se trebala puniti čim je u uređaju,a ovaj spojen na struju? @dean : ma kakav servis, kupljen nema ni tjedan dana, sad i da servis plaćam... pa ne kakim ja novce. EDIT: pokušao sam flash biosa i ovo sa držanjem power buttona 2min, ali ništa. http://www.flyertalk.com/forum/trave...ne-6-cell.html
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 16.02.2010. u 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Too much busy
|
izgleda je je nešto od ovoga dvoje pomoglo, mislim da je flash biosa na ver 3310 vjerojatno, jer je nakon par sati (cijelu noć) baterija bila napunjena i netbok je normalno radio bez punjača. trenutno sestra visi na fejsu u svojoj sobi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|