Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2010., 19:12   #1
Deathrazor2012
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Unhappy sony ericsson problemi

bok svima! IMAN PROBLEMA SA MOJIM sony ericsonom c905 ustvari problem sa kamerom kad upalim kameru skroz mi je zelen ekran slicno ko na filmu matrix..kad zoomiram onda se to makne al kad slikam sliku u uprem pejzazno ona pozeleni,,a kad prebacim na kompjuter sliku onda skroz zelena ...jel bi moga iko do cega bi to moglo bit..i da znam jel skupo to popravit??please help!!!!!!!!!!!!!!
Deathrazor2012 je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2010., 20:03   #2
branuschi
Premium
Moj komp

branuschi's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Deathrazor2012 Pregled postova
bok svima! IMAN PROBLEMA SA MOJIM sony ericsonom c905 ustvari problem sa kamerom kad upalim kameru skroz mi je zelen ekran slicno ko na filmu matrix..kad zoomiram onda se to makne al kad slikam sliku u uprem pejzazno ona pozeleni,,a kad prebacim na kompjuter sliku onda skroz zelena ...jel bi moga iko do cega bi to moglo bit..i da znam jel skupo to popravit??please help!!!!!!!!!!!!!!
najbolje garancija, a ako nemaš probaj ubacit neki novij firmware! malo progoglaj i imaš dobar forum o mobitelima: cafe.mobil.hr
Oglas

Oglas
Staro 14.02.2010., 21:58   #3
Deathrazor2012
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
molim vas pomozite mi!!!!!!!!!!

e iman c905 i ima sam problema sa kamerom pa sam mislia da je do do frimewarea i flashao neki novi i sad kad upali mob pise bad configuration obratit ti se svom operatoru sta bi moga napravit molim vas pomozite mi mobitel je predobar a ode u metkovicu neam ni koga da mi to napravi..molim vas pomozite miiii!!!!!!!!!!!!!!
Deathrazor2012 je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2010., 01:39   #4
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
stavi custom pack za taj firmware s kojim si flashao

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore