|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
THOMSON ST780 sam mjenja postavke
Naime stanje je sljedece, uzeo sam MaxTV na probni rok i dobio s njim THOMSON ST780 koji mi je ostao nakon sto sam vratio MaxTV... Problem je sljedeci, nakon sto konfiguriram ruter na 2 PLAY rad (telefon plus internet) restarta se svaku noc i vraca postavke na 3 play koji vise nemam (telefon internet TV) Kako ga zakljucati da ne ponistava postavke koje mu ja zadam? Tnx
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za početak napravi factory reset, odradi konfig kao admin a ne (l)user, dok si logiran kao admin a nakon unosa svih postavki tj. šta želiš promjenit snimi konfiguraciju (Backup Configuration) pa lakše sve vratiš preko Restore funkcije, probaj deaktivirat Remote Assistance (ako je moguće), zovi čuveni broj i traži da ugase autokonfig sa centrale i provjeri jel imaju ispravno uneseno brzinu i paket (promet) koji koristiš + 2Play. Dodatak: Ako se možeš snaći sa telnetom i CLI komandama, zadaj mu "saveall" i/ili "autosave" komande. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Moguce da centrala automatski resetira posto mi se to dogadja gotovo u isto vrijeme i to po 2-3 puta i onda je sve ok do drugi dan ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Bemu miša, potraži malo, ima na x mjesta na forumu, mislim i u onoj velikoj temi o tom routeru by T-Koma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
nije valjda da su na njemu uključili isto remote assistance? :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Kako ne, to im je prvi uređaj sa tim fičurom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
znam da ima tu opciju, ali je nisu koristili. naime, da se nadovežem, SZK više nema moć isključiti nadzor, potvrđeno iz pouzdanog izvora. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|