|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mišljenja o Dell Vostro A840 i pitanje u vezi garancije
Znači kupio bi curi Dell-a Vostro A840 pa me zanima što mislite o tom laptopu i da li ima neku konkureciju za tu cijenu s obzirom da je u kategoriji za male i srednje poslovne korisnike. U vezi garancije, pošto ima Celeron-a 560 s jednom jezgrom onda bi uzeo neki s dvije jezgre i to zamjenio pa me zanima da li tako gubim garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dašta da gubiš ukoliko to u ovlaštenom ne obave... makar je pitanje koliko će ti htjet izaći u susret. u krajnjoj liniji stavi jači cpu, a orginal na led i u slučaju ne-daj-bože havarije vrati stari ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Nisam ni mislio da neću gubit garanciju, ali u svakom slučaju bi ostavio original CPU pa ako bude kakvih problema da imam. Neće biti problem zamjena, evo prvi laptop uspješno rastavljen i sastavljen bez ikakvih uputa, mislim da je Compaq Evo N800. A što kažete za cijenu? Jel ima drugih kandidata za tu cijenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grafa je katastrofa - loša, prastara, prespora,... Gledanje HD-a možeš zaboraviti. Pokušaj naći verziju da integriranom Intel 4500 ili ATI 3200/4200.
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
celer majka za te stvari.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Lenovo G550L je u Metrou na akciji za 2951,99 Kn. Bolji je od toga koliko i skuplji. Taj Dell je čak i bolji izbor za takve minimalne zahtjeve zbog manje veličine i težine. Procesor i grafička ne igraju nikakvu ulogu za tu namjenu, nekako sumnjam da misli HD filmove gledati na 14,1" ekranu ili pokretati ikakve igre. Za sve ostalo to će biti dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Za tih jadnih 300kn razlike, radije bih uzeo Lenova. Ima bolji proc (2 jezgreni Celer), debelo bolju grafu (4500M) i veći ekran (15,6").
![]() |
#14 |
Premium
|
Ok, nije 300 nego skoro 400kn (Dell 2.569kn, Lenovo 2.952kn). Još uvijek premala razlika u odnosu na razliku u komponentama i performansama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|