|
|
Rezultati ankete: Koje kuciste uzeti | |||
Corsair 700D |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 68.00% |
CM Cosmos 1000 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 32.00% |
Glasači: 50. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Preporuka kucista - Corsair 700D, Cosmos 1000
Pa eto u dvoumici sam za odabir kucista, dali ici na Corsair 700D ili Cosmos 1000. Koje su prednosti i mane ovih kucista, koji bi vi rade uzeli ![]() Koristim zracno hladenje, ljepota mi je dosta bitna(po meni Corsair dobiva ovdje, bas me zanimaju vasi ukusi) no ipak ne i najvaznija. Takoder bi uz to kupio par ventova, u slucaju da uzmem Corsair-a 140mm, pa ako moze preporuka i za to, a ako se odlucim za Cosmos vec imam par Scyhte S-Flex i Papst ventova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Definitivno crosair , a ovaj CM Cosmos 1000 je neki čudan i nekužim baš što mu je ovo unutra ali mislim da je CM ima bolje hlađenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Neznam da li si vidio ovo kuciste: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6600 meni osobno jedno od ljepsih...
![]() |
#4 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Corsair ti je ljepši od Cosmosa? ![]() Bože... šta još neću čuti... kakav facepalm. Cosmos bez trunke razmišljanja. Bolji airflow (naravno ovisi kako staviš ventove), nemjerljivo ljepši od Corsaira, bolja završna obrada (brušeni aluminij), daleko, ali daleko najgenijalnije i najbolje riješen HDD bay - 6 diskova koji praktički vise u zraku... the list goes on
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.06.2010. u 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Za sada Corsair vodi, za mene ocekivanoo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Od danas pa do sutra
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Što ružno strše ove ručke. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
To i je ljepota Cosmosa, sleek i zaobljen dizajn, daleko najljepše kučište koje postoji. Za razliku od lifless pointy kutija oštrih i pravokutnih rubova. Dodaš 500 kn i pričekaš Lian Li Tyr X1000 da dođe u Oprić informatiku. Jedina serija kučišta (Tyr) zbog koje bi razmislio zamjeniti Cosmosa, nisu lijepi kao Cosmos, ali su kučišta impresivna. Sami removable MBO tray je nevjerovatno korisna i dobra stvar, kao i ostale funkcije Lian Li high-end serije
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.06.2010. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Složio bih se s kolegom dh41400(možda sam fanboy, ali s razlogom), a kod izbora između ovo dvoje stvarno ne bih znao. Ja bi vjerojatno uzeo Cosmos jer sam pročitao jako puno dobrih iskustava ljudi, osobno ga vidio i vrlo je funkcionalan. A što se ljepote tiče to je i tako jako subjektivno. Moja preporuka ti je da nađeš nekog još ko ima tog Corsa da ti malo pobliže kaže jer za Cosmos stvarno imaš samo na ovom forumu beskrajne hvalospjeve i iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Osobno nevolim velika kucista... Volim kad mi je kuciste u stolu i kad se previse ne istice... Da imam love na bacanje za kuciste, birao bi nesto od ovoga: Antec P183 ili onaj Cosmos Pure.. Savrsena kucista... Bar meni... I jos ovo malo cudo koje mi se presvidja Antec ISK 300-65 ![]() P.S. Na nijednom linjan liju mi se nesvidja polozaj i to kako su napravljeni prednji usbovi... na kucistu od 1k kn ovo: katastrofa ![]() ![]() Ali, svatko ima svoj ukus, i nekuzim smisao ove teme kad ce autor sam izabrati ono sto mu je lijepse i po osobnom misljenu bolje... ![]() Tko jos slusa nepoznate ljude po forumima? ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
http://img404.imageshack.us/i/dsc03007o.jpg/ http://img175.imageshack.us/i/dsc03006l.jpg/ http://img710.imageshack.us/i/dsc03002wb.jpg/ evo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Aha, nisam obracao pozornost na to
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 06.06.2010. u 11:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Nesmijete zaboraviti da kuciste mora biti dosutpno u HR, ovo PC-A71F mi se prokleto svida, samo gdje ga kupiti? Takoder 5970 mora stat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ako nista priupitaj u Oprić Informatici. Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 06.06.2010. u 18:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
Ako moze netko preporucit neke 140mm ventove necu se ljutit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo, tu imaš neke međusobne usporedbe http://www.pcekspert.com/articles/769.html
![]() |
#24 |
Registered User
|
A sta kazete da se stave na kuciste Papst/Scythe 120mm ventovi(1600rpm, bili bi regulirani) umjesto 140mm ventova, jel bi to bilo bolje ili losije? Dali je uopce moguce ugradit 120mm ventove u Corsair kuciste bez busenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
hm, definiraj bolje/lošije. na stražnjoj strani 700D imaš rupe i za 140 i 120 mm ventove, a i onog kod diskova bi se vjerojatno moglo zamijeniti bez problema. iako, ne vidim razloga za mijenjanje većih manjima, posebno ako želiš tišinu.
![]() |
![]() |
#28 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A osim toga Papst/S-Flex su poznati po tisini pa reko mozda.. ![]() A za definiciju boljeg: Sto manje buke uz OK "propuh" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Svaka cast Dottore, jos da je 800D tu, bilo bi savrseno ![]() |
![]() |
![]() |
|