|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Seagate 80GB ili Samsung 80GB
Dvoumim se između diskova Samsung 80GB i Seagate 80GB.Oba imaju po jednu ploču, što znači manje zagrijavanje i tihi su u radu što govori o kvaliteti.Mislim da je Samsung tehnološki napredniji s obzirom da su metalne kuglice u ležajima zamijenjene tekućinom. Što preporučate. Bitna je pouzdanost i niš drugo. Prvi put sam razmišljao na isti način i kupio IBM koji je nakon dvije godine otkazao. Hvala Zadnje izmijenjeno od: hilander. 17.02.2005. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja danas ne bi vise kupoval 80GB disk... sad je optimum barem 160 GB... u odnosu cijena/kapacitet
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Definitivno Samsung, koliko sam imao priliku tisi je od barracude, a brzina je tu negdje, ali ima jos nest, kada se formatira Seagate ima 74 Gb, Samsung 80Gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
BITNO je navesti zašto nešto preporučate ili ne preporučate |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Seagate - hard diskovi Samsung - klima uređaji i frižideri, kao i LG. Daewoo - brodovi a ne auti i TV-i.
![]() |
#8 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
|
Ukratko Samsung se bavi svim i svačim. Dobro. To sam i rekao i znao. Benchmarke ne gledam. Imam oči, uši i svoje ruke. Osobito ne gledam testove na tom's hardware. Samsung odavno proizvodi diskove i nikada nisu bili dobri. Ukoliko im se zalomila malo bolja serija, to ne znaći da ću ga kupiti. Seagateu se nija zalomilo ništa. Oni su već dugo dobri diskovi. Od 40 Gb na dalje su savršeni. Nije dugo ali nitko nema takvu kostantu. E,da. LG proizvodi i dobre veš mašine. Skoro dobre ko gorenje. Ima li Gorenje kakvu pržilicu u ponudi da kupim? Hundayi se bavi brodovima, misli, a ne autima. Henkel se ne bavi praškom za veš nego ljepilima. Philips živi od licenca i istraživanja. Intel je najveći proizvođač grafičkih čipova. I tako dalje. Sve to ne stanuje u mom domu, osim henkel ljepila zato jer su vrhunska, a persil se koristi za čišćenje kompa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Bit ce da ne pereš često veš čim spominješ Gorenje i DOBRO u istoj rečenici. Je bile su dobre prije određenog vremena a onda kara, nije da su uzsano loše ali nisu ni sjena starijim Gorenje vešmašinama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Feldwebel
|
Ah. Imam mašinu staru oko 7 godina. Ta je dobra. A kakve su današnje, ne znam. Perem često veš ali se mašina od toga ne kvari, što pokazuje njenu kvalitetu. A pržilica?
![]() |
#13 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Kakvi su gorenje televizori. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Ja bih ti preporucio Samsunga. Imam ga nepuna 2 mjeseca i prezadovoljan sam s njim. Sto se tice pouzdanosti, o tome bas i ne mogu govoriti, to cemo vidjeti za malo vise vremena. Jedino sto ti mogu reci da je disk gotovo necujan, hladan i brrrz, dok se ostali diskovi ne mogu bas sa svim time pohvaliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Iz osobnog iskustva ti mogu preporucit Seagate. Imam 160GB Seagate vec skoro godinu dana. Nikakvih problem nisam imao. Komp radi non stop.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|