|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
WINDOWS EXCHANGE nije dostupan !
Evo imam jedan problem u " outlock expresu". Imam "web n walk " internet i nakon nanovog instaliranja Windows 7 i Microsoft office-a 2007,nemogu u program "Outlock expres " javlja mi grešku WINDOWS EXCHANGE NIJE DOSTUPAN. Reinstalirao sam nanovo " Office 2007" ali problem se nije riješio. Email adresa je adresa s firme u kojoj radim ! U čem bi bio problem ? Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
nitko nije čuo za to ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
problem je vjerojatno negdje u krivim podacima u konfiguriranju E-Mail pošte u outloku,pa me zanima kako sad vratiti,da se upišeu podaci još jedanput,kad reinstalacija ne pomaže jer je vjerojatno negdje u reg bazi sve zapamčeno i ne daje ni otvoriti OUTLOK već ispisuje dotičnu grešku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Outlook express nema veze sa Officeom 2007 i u Win 7 ga uopće i nema. Ako pokušavaš preko W'N'W kartice...neće ići bez VPN klijenta (ili vpn preko Servera 2008 R2 što sumnjam da koristite) ukoliko firma uopće koristi Exchange server? E-mail adresa i adresa exchange servera nije jedno te isto. Exchange server je fizički (virtualni) mail server unutar lokalne mreže (mailexchange.firma.hr), a mail adresa je samo tvoj profil na tom serveru. Ako pak firma koristi internet mail...odnosno pop protokol mail klijent onda kod otvaranja outlooka moraš odabrat opciju manualnog podešavanja (isto se može i za exchange, al nije potrebno jer Outlook 2007 automatski prepozna mail account ukoliko ulogirani account pripada istoj domeni, odnosno ako postoji u AD-u) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|