|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tko ima p4p800 i multimetar?
Trebala bi mi jedna uslugica, ako netko ima ovu ponajbolju s478 ploču ![]() SMD LM358 je na pacijentici bio zamijenjen sa DIL varijantom i zalemljen na ploču, no sad mi se lemna točka pina 4 odlomila (to je GND od LM358) i nemam di zalemit, pa ako bi mi netko mogao provjeriti dal je taj pin spojen na minus bilo gdje na ploči, najlakše je da probate odmah na 3pin fan konektoru do tog LMca. 90% sam siguran da jest, ali ipak da provjerimo ako je moguće ![]() Sad fotke tog dijela (naravno, rozom bojom označeno ono što mi treba ![]() ![]() Uvećano je to ovako: ![]() E sad što točno me zanima: dal je pin4 na LM označen rozo kratko spojen sa rozo označenim polom kondića, te taj isti pin4 kratko spojen sa masom (bilo gdje na ploči)? Valjda netko ima, sada već pomalo relikt ploče ![]() Hvala unaprijed ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne kužim zašto ne pogledaš datasheet i vidiš za svaki pin gdje se treba spojiti? http://www.datasheetcatalog.org/data...r/DS007787.PDF Imam p4xp-x ploču, maloprije pogledao i nemam taj čip na njoj, barem ne na tom djelu ploče. Nadam se da sam ti pomogao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Avocado
|
Citiraj:
Pitanje je dal je to tako ili je referentni minus LMca spojen možda na samo niži napon. Iako je to manje vjerojatno, moguće je. Ne kužim, zar nije jasno iz mog posta da znam kakav pin layout ima LMac, pitanje je na uređaju gdje se spaja. Hvala na pokušaju ali pucanj u prazno. Ako ti se da provjeri dal imaš taj čip, on bi morao biti u blizini utora za memoriju, karakterističan je i najvjerojatnije je isti LM ili neki ekvivalent koji ti piše u dotičnom datasheetu.
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
|
![]() |
#9 |
Avocado
|
Sutra ju kurblam po mojih 90% i boli me klinac, upalila upalila, ne ne ![]() Javim ishod. EDIT: radi. Hvala još jednom kolegi fantaču na ukazanoj dobroj volji ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 10.02.2010. u 00:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|