|
![]() |
#1 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
problem lap- virus
radi se o nekom lenovu,stigao zarazen ko majmunče iz Konga.....vlasnik molio podatke spasene,faks,profesor ovo ono... tj ne format vec ciscenje.... nish,ja Aviru i deri mile,48 i kusur virusa....sve skace,errori ovo ono,pocisti avirica to sve i veli ja moram na restart....ajd....dize se,upisem pass,loading your setting....logging off.... WTF??? nemrem u win,tj udjem zvuk i sve krene i samo se krene odlogiravat. Safe mod restarta komp ![]() any solution? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je ovo pomoglo kod istog slucaja. Code:
Boot using your winxp cd. Enter recovery console. at the command prompt go to C:/windows/system32 next type: Dir *.exe If you find, it, type copy userinit.exe wsaupdater.exe Exit and reboot normally. You should now be able to logon. Run regedit Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\ In the right pane, you should see C:\WINDOWS\System32\wsaupdater.exe, Change it so that it reads: C:\WINDOWS\System32\userinit.exe That should solve the problem, if the malware was the one that caused the issue.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
jel ti nije najjednstavnije izvaditi hard i staviti ga u eksterno kuciste, dignes virtualni komp na svom (da se ne prosiri zaraza) ustekas eksterni disk i prebacis podatke koje trebas. poslje sve formatiras i vratis podatke koji su potrebni.
![]() |
#7 |
našikan pravim haos
|
ufffffffffff............dizemo linux preko CDa,al nemremo mountat disk koji je zlokan od strane NTFSa valjda....strasno.... A sad da otvaram lap.-...ne fala....trazim dalje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|