|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
HP Pavilion dv6000 - vista - web cam driver problem
Pozdrav. Imam HP Pavilion dv6000 (dv6543tx) na kojem sam napravio reinstalaciju Viste. Skinuo sam i instalirao sve potrebne drivere sa HP supporta ali nema drivera za webcam (ima za xp ali ne i za vistu) i nigdje ga ne mogu naći. Instalirao sam i SP2. U Device Manager-u se webcam ne vidi. Ima li pomoći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tute imas nesto vise stiva o navedenom problemu pa probaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Instalirao sam već desetak HP WebCam drivera i ništa. Dalje? Ima li ideja? Zadnje izmijenjeno od: dopdilan. 10.02.2010. u 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ništa pametno dok nekako ne iskopaš Device Id kamere, vidi da nije nekako sakrivena u Device Manageru. Prije sam gledao onu krnjavu support download stranicu i tamo ima samo neki record update za kameru pa vidi jel možeš izvući šta korisno iz toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd pukni everest gore pa probaj ocitat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Provukao sam Everest i PC Wizard ali WebCam kao da ne postoji. Ne mogu vjerovat da jedan pišljivi Built In WebCam može stvarati toliko problema. Kao što vidim gro ekipe ima istih problema sa HP Web Kaaaaameeeeerooooom. Kao da je neki haj-end-soma-baksa pis hardvera! Welcome to HP Customer Care! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|