|
![]() |
#1 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Koji je ovo DVI? (slika)
dakle, imam vec neko vrijeme 2400 pro (mislim) PCIe, sa ok hladenjem, low profile i tako..... dobio ju od lika, dao mi hrpu svega za 100 kuna, medu tome i ova graficka. da skratim, komp boota sa karticom u utoru, ali ne znam kako spojiti, tj kakav je ovo DVI izlaz na njoj. poslikah da se vidi o cemu pricam: ![]() malo sam trazio po netu, nisam nasao strikno ovakav. tj svaki DVI koji sam nasao ima s jedne strane "crticu", ova ima sve prakticki rupice. pa ako tko zna o cemu je tocno rijec, kakav kabel/adapter trebam, bio bi jako zahvalan ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
To nije DVI, nego DMS-59.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
zahvaljujem na brzom odgovoru ![]() ako nije problem posto ne znam koga pitati iz prve ruke, idu li adapteri bilo koji, tj onakav kakav "meni treba"? npr ![]() ![]() ![]() hoce svaki raditi kako treba ili postoji ako uzmes ovo, onda moras ono, i nece raditi xyz........ i ako nije problem, koja je tocno svrha ovakvih kartica? malo sam citao i da su najcesce u brand racunalima, i cini mi se da je kartica iz nekog HPa, ali u cemu je fora bas sa DMS-59? postoji neki ekstra razlog zasto ne klasicni VGA/DVI, osim sto se dobije usteda na prostoru, tj dva izlaza na jednom pa preko adaptera biras?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
upravio htio otvarat temu.. doma imam taj razdjelni kabel http://tinyurl.com/y8srb95 i htio sam pitat vrijedi li to šta i dal treba kome.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|