|
![]() |
#1 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
trebao bih printer
ovako trazim printer sto manjih dimenzija, ali da moze printat a4 stranicu za rad u automobilu tj da mogu kad sam na putu ukljucit ga na mjesto upaljaca i printat molio bih vise prijedloga ako ima, a i da cijena nije prevelika, do nekih 2000kn hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
0/0
|
stvarno nitko nezna nista takvo??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Re: trebao bih printer
Citiraj:
![]() Naravno da ti nitko ne odgovara kad takvo što uopće ne postoji!!! Mislin sorry al tu ti nitko ne može pomoći! Al ako stvarno to hočeš, onda kupi printer i sam sklepaj da ti se spaja na utor od upaljaća! Tribat će ti jebeno znanje iz elektronike za to, jer bi triba povećati voltažu na utoru od upaljaća!!!
![]() |
![]() |
#4 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: trebao bih printer
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
pogledaj neki od modela "cigla na zici" , mozda naletis na neki 12V.
![]() |
#7 |
0/0
|
zar nema neki pretvarac da mogu laptop spojit u autu? pa ako ide to zasto nebi islo da spojim umjesto laptopa printer? ili mozda printer koji trosi ultra malo struje pa mu je dosta samo usb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
za laptop ima pretvaraca, pogledaj si malo po ducanima. za printer kao sto rekoh cigla... ![]()
![]() |
#9 |
0/0
|
zahvaljujem na odgovorima malo sam potrazio po ducanima i nasao jedan canon i hp koji rade na bateriju te mozda uzmem jedan od njih pa kad se izprazni odteglim doma na punjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pa sta nije jednostavnije i jeftinije kupit pretvarac 12 na 220 za nekih 500 kn i bilo koji printer. taj pretvarac mi ima frend i koristi ga bas ta printer, punjenje lap-a posto nema auto adapter i za sl stvari. adapter mislim da daje 300w na 220v al nisam siguran
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Postoji i jeftiniji pretvarač u Tevetronu u Korčulanskoj ali je to još jedna hrga u autu. Pretvarač je OK ali sa baterijama kožeš strpati printer zajedno sa laptopom u torbu. Pravi printeri su upravo te veličine. I još staviš i scaner Canon LIDE 20 pa si kompletan. Jest da ti treba poveča torba i mali crnac za prenošenje ali sve što trebaš je uz tebe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|