|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
5.25 to 3.5 bay (Pomoc!!)
Dakle imam problem....treba mi potenciometar za ventilator....naravno, to kao takvo nije problem ali ja ne zelim pljunuti previse novaca....scythe kama se cini odlican (90 kn u linksu) i ispunjava sve moje kriterije...sve osim jednog...naime on je za 3.5 inch ladicu (flopy utor) ali ja takvog na kucistu nemam. tj, imam ali samo da se koristi iznutra posto je pristup iz vana sasvim nepotreban posto se flopy danas za apsolutno nista ne koristi. eto, tako da mi treba "konverter" koji ce mi jednostavno omoguciti da ugradim 3.5 inch potenciometar u 5.25 inch ladicu....i da....crni!! eto, ako itko to ima (posto se takve stvari dobivaju uz kandalf i jos mnoga druga kucista) ili zna gdje se to moze kupiti da mi se javi na telefon: 095/9133707, ovdje na forum, mailom ili PM. Unaprijed Hvala. Lurker ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Beskonacno mnogo ti hvala...ovo iz protisa je tocno to sto trebam...ovo iz diskonta sam nasao i u linksu ali kada bi to tako montiro onda bi imao 3 cm rupe sa svake strane controllera tako da sav moj trud u vezi air flow-a bi bio zaku***.... ![]() jos jednom tu puno hvala i picim potrosit tih 30 kn sto prije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|