|
![]() |
#1 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Čišćenje komponenti od masnoće i sličnog
dakle, ako tko ima kakav pametan savjet ili nacin kako ocistiti maticnu i rame od jednostavno skorene masnoce. komp je inace stajao cca 3 godine u prostoru bliskom rostilju unutra, fast food (cevapi, hamburgeri itd). pa je malo povukao masnocu unutra, skorena prasina + masnoca........... nema toga puno, ali sve sto se pogleda ima odsjaj, i komp lagano vonja iznutra. ide li sa ne znam, destiliranom vodom? ivasolom? medicinskim alkoholom? brenerom? koliko je sigurno raditi sa nekom od tekucina, postoji mogucnost kvara uzrokovan od neke tekucine? inace je komp od vrlo dobrog prijatelja koji uplovljava u samostalne vode u ugostiteljskom svijetu. komp vise nece biti u onakvom okruzenju (masnoca i to), pa bi bilo dobro srediti komp da bude kao nov. ili je mozda bolje srediti sto se moze i ostaviti masnocu gdje jest? zahvaljujem ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pošto je računalo staro već barem 3 godine, vidi jel se uopće isplati išta posebno radit. Očisti kolko možeš i nek dere kolko ide, ako zadovoljava potrebe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
@Dottore tipkovnica je manje vazna stvar, plus rastavio sam i ocistio komplet nekih 10tak do sada u zivotu. tako da kuzim sto hoces reci slikama, ali tipkovnica je nevazna ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
WD 40 + tvrđi kist myb ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#7 |
Osobni opis - pitaj me
|
pa wd je ulje. nece ostati iza njega pobrana prasina, no povrsina opet - masna? mislim da ce posao ovako biti napravljen. to mi je nekako i bilo u planu, fino unistiti par krpa i zglancati plocu sa se sjaji.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imas onih nemasnih kontakt sprejeva u chipoteci. Ja sa time cistim sve oko racunala, a posebno je fatalan za skorenu termalnu pastu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
|
thnx, ali nisam u zagrebu pa mi nije tako jednostavno nabaviti takav spray. uglavnom maticna, ram, procesor, hladnjak i dodatni ventilator su prosli sto suho prebrisavanje krpom i stapicima za usi (dugotrajan posao), ali se itekako vidi napredak i ociscene komponente. nije idealno i sve cisto kao ispod cekica, ali je vise nego dobro. samo se nadam da nisam nesto negdje odvalio na ploci, nisam nikakav dio vidio da sam sjebao. pokazat ce prvo paljenje, mozda nocas, mozda sutra.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
70% alkohol, ima ga u svakoj apoteci na litre. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
A ono, eventualno probaj očistiti oko pokretnih dijelova, ventovi i tako to. Ovo što je na ploči je još jedan lijepi sloj izolacije. ![]()
![]() |
#12 |
Osobni opis - pitaj me
|
zasada ulozeno u ciscenje: vrijeme, vrijeme, cca litra tople vode, cca 20 kapi detergenta za pranje suda, jedna krpa koja je najvjerovatnije unistena mascu. tj = 0 kn ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|