|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Imam 'stari' PC i planiram ga prodati... i nadjem kupca i sve radilo do dana kad sam ga trebao prodati, od tada se sustav nece podignuti (bio je instaliran Win XP) ali nisam imao nist bitno i reko idem stavit W7 ili opet svjez XP, ali nece nikako (ne radim to prvi put nego cca 1000, ali sad stvarno ne znam zast nece) -uglavnom, na prvoj slici je prikazan problem kod pokusaja instalacije XP-a, to javi taman prije onoga kad bi trebao odabrat hard i dali cu formatirat ili ne... a na drugoj slici je prikazan problem kod pokusaja instalacije W7, i to javi na pocetku, dok se file-ovi 'loadiraju' . . . HELP HELP
![]() |
#2 |
Premium
|
![]() Eh, a kad Linuxe stavim, dodje mi do onog izbornika (probati bez instalacije, instalirati, i ono drugo) i sto god stisnem nista se ne dogadja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj ram promijenit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Problem ti je memorija, probaj ju zamjenit ako mozes... edit: preteko me... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Blast, frendu sam dao svoja 2x od 512MB, a on meni 3x od 256MB... NO to je bilo prije 2-3 mjeseca i radilo je do neki dan... Idem onda probati sa 1x od 256MB, valjda nisu sve 3 otisle u ***? grrr -sutra cu to, imam samo 1 monitor, a i idem spavat sad.... HVALA ZA BRZE ODGOVORE.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 24.01.2010. u 23:24. Razlog: * |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo, uklonio sam sve 3 stangice memorije i onda probao jednu po jednu dal je ispravno, i svaka je ok, na kraju stavio 2 zajedno pa sve 3 zajedno kao i prije sto je bilo i sve dobro radi, kakvi su to duhovi? Znaci samo sam izvadio i vratio nazad memoriju i zbog toga opet sve OK? svasta... HVALA DECKI ZA POMOC!!
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Zvuči čudno al razlog je jednostavan. Iz bilo kojeg razloga ram je zezao, zapravo kontakti. Nakon malo "igranja" testiranjem, skidanjem - stavljanjem uspostavljeni su ok kontakti na memoriji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|