|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Windows 7 - Catalyst driveri za ATI Radeon HD 5670 se ne mogu instalirati
Ukratko, iz nepoznatog mi razloga nakon nove instalacije OS-a (na konfu iz avatara) ne mogu upogoniti Catalyst driver za XFX HD5670 grafičku karticu. W7 (32bit) prođe uredno, driveri za MB prođu uredno, ali grafički ne prođu, zapravo instalacija se izvrši (instalacija prođe jako brzo, ali do kraja), komp se uredno restarta ali nakon restarta nema ni C od Catalysta... Čudi me i činjenica da u mapi C:\Program Files\ATI Technologies gdje se instalacija trebala izvršiti nema ni jednog jedinog filea. Kako to? Ideje? Zadnje izmijenjeno od: Ajgour. 07.02.2010. u 19:56. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam imao isti takav slucaj, sa svojim Win 7 64-bit... instalacija mi se zavrsila, i nakraju su mi pisala 2 warninga, i uglavnom ispostavilo se da sam morao skinuti NET Framework 2.0 ... nije mi bilo jasno zasto, jer sam mislio da win 7 ima to ugradjeno u sebi, obrisao sam sve atijevo, instalirao net framework i ponovo drivere i sve super bez errora... e sad, jbg nisam strucnjak ali eto po opisu mi se cini kao problem slican mojem pa te ne skodi probati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Meni ne javlja nikakve greške, ali mogu pokušati s NET frameom. Mada mi je sve to jako čudno jer sam dva dana prije na istu tu konfiguraciju bez ikakvog problema uspješno instalirao Vistu i sve te drajvere, a onda poslije Viste i W7 (64)... Aaaaaa, ček malo! Možda je u tome caka! Prvo je bila gore Vista, a Vista možda (ja ne znam sigurno) ima taj NET frame, pa se W7 poslužio time obzirom da nisam brisao particije! Jer u posljednjem pokušaju instalacije sam obrisao particije, pa su se možda onda izgubile i te postavke?? Mada, ako stavljam fresh instalaciju OS-a, ovo mi je jako čudno, ali ipak nisam toliki ekspert da bih to znao. Ono što me čudi je da se u instalacijsku mapu NIŠTA ne zapiše nakon instalacije Catalysta. Brijao sam i na to da je možda grafička na ploči, ali sam se uvjerio da nemam integriranu grafiku... Idem sad probati s tim NET frameom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|