|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne boota Windows 7 s DVD-a
u petak odlučio instalirati windows 7,koristia xp,napravim da mi boot bude sa dvd-a,učita disk,pojavi se ona početna slija iz windows 7 i smrzne,jedini način na koji instalira je bilo u xp,ručno otvoria set.up i na taj način instaliralo,al problem je šta bi ja tija formatirati disk,jer prilikom takve instalacije mi je osta stari xp kojeg je windows 7 stavia u folder pod naziv xp.old.........nakon toga sve izbrisa,instalira xp i iša instalirati windows vistu koju sam početkom 2009. koristia desetak dana,napravi da mi boot-a ali problem da se i sa njom dešava srmzavanje,mada sam s tog istog dvd-a tu vistu instalira kao što rekoh početkom godine(priko boot)........u čemu može biti problem: -u neispravnom mediju -ili nešto drugo sad sam na windows 7,ima nekih stvari koji mi se dopadaju,mada me izmučila sa nepripoznavanjem drivera za matičnu,wi fi stick,neke dvd-e koje redovno xp očita ova ih ne očita znači(malo san dosadan) pitanje.zašto ne boot-a sa dvd-a
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|