|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
BSOD na Visti
Imam Toshiba Qosmio laptop na kojemu je instalirana Vista Ultimate Edition. Prije nekog vremena su mi se pojavili problemi s pokretanjem Windowsa. Za vrijeme dok on puni onu kućicu doli i učitava Windowse, pojavi se BSOD i laptop se ugasi. Nakon ponovnog paljenja dobijem mogućnost odabira između normalnog paljenja i načina System Repair. Nakon pokušaja popravka greške, izbaci mi da nije u mogućnosti popraviti grešku i da je moguće da je problem u nekom nedavno instaliranom hardveru ili softveru, ali ja nisam instalirao nikakav hardver, a što se tiče programa, možda sam instalirao neki program, ali sumnjam da bi u tome mogao biti problem. Uz to, imam nekih problema s internetom, jer mi često zna nakon klika na neki link ili pokušaja otvaranja stranice Firefox izbaci poruku da stranica ne može biti otvorena. Međutim, već u sljedećem pokušaju stranica se uspijeva otvoriti bez problema. Evo još detalje koje mi je Windows izlista vezano za ovaj problem: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1050 Additional information about the problem: BCCode: 50 BCP1: F3DB93F8 BCP2: 00000000 BCP3: 8295F7A5 BCP4: 00000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini012510-01.dmp C:\Users\Korisnik\AppData\Local\Temp\WER-89731-0.sysdata.xml C:\Users\Korisnik\AppData\Local\Temp\WER88FD.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...3&clcid=0x0409 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao izvrtiti memtest? Nisi pokupio nikakvo smetje sa neta? PS.Taj minidump fajl mozes ocitat sa debuggerom, pa zaljepit sadrzaj istoga tu na forum. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|