|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
I386 folder
ako netko moze pomoci, imam novi komp novi win7 64 bitni i radila sam transfer files sa starog kompa koji ima win XP i sad sam mogla otklikati neke stvari koje ne zelim da mi prebacuje a I386 folder kad bi otklikala srusila bi se konekcija izmedju ova dva laptopa...preko mreze sam isla, i tako sam ostavila nek se i to sranje kopira, sad citam na netu da je to od windowsa, ali da win 7 i vista nemaju uopce taj folder? jel onda smijem to sve obrisati, ima oko pola gige, i fajlovi su stari iz 2001 i 2004. godine ako netko bas dobro zna da mi kaze , jer inace ih onda necu brisati---- to su sve neki komprimirani fajlovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
evo sama sam doznala odgovor, to je folder od win xp-a i na mom kompu gdje imam win7 instaliran nije mi uopce bio potreban......inace se moze obrisati ako imas instalacijski cd za win xp ....al neki ne preporucuju brisanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Preciznije, I386 folder je zapravo instalacija XP - a i netreba ti na win7 32/64 bit. Ako si podjelila hdd na više particija (nadam se da jesi), makni taj folder na drugu particiju gdje držiš arhivu ako ćeš ga ikad trebat. Za win7 ti ne treba i možeš brisat. Rekla si da je to od starog lapa i to je XP koji je vjerojatno došao s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
je tako je, al vec sam obrisala, a ne znam sto ti to znaci dijeljenje hdd na vise particija? cemu to sluzi? i kako se radi? ja na komp inace nista ne diram kupim ga upalim i onda radim svoje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa sad ti je na novom lapu vjerojatno hdd od cca 250 - 320 Gb, dobro ga je podjelit na više djelova jer lakše organiziraš gdje je šta, nije sve na jednoj gomili, lakše vračaš lap (komp opčenito) u operativno stanje kad napraviš backup prve particije na drugu ili treću i kad se neš zbuca varatiš ga u 1x min (a ovo može jedino ako imaš više particija), . . . Ima toga još, potraži na netu. Neka ti netko iskusniji pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
hvala puno na savjetu da dobra je to ideja imam 500gb hard disk i 4mb ram |
![]() |
![]() |
|
|