|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
These files can't be opened - Windows 7
Your Internet security settings prevented one or more files to be opened. Konfa: OS: Windows 7 Ultimate 32bit CPU: C2D E6750 MBO: P35 DS3R RAM: Apacer AM1 DDR2 2x1Gb GPU: 8800GT 512Mb HDD: Seagate 1Tb 7200.12 Imam veliki problem, naime prilikom bootanja racunala uopce mi se ne podigne antivirusni program, a kada komp bude spreman za rad ne mogu otvoriti nijedan .exe program/file. Pritiskom na windows tipku + R pokusao sam otvoriti Registry (regedit) ali neda, isto bude ova slika dolje. Ne mogu otvoriti niti Firefox, uspio sam se spojiti na net upisivanjem URL-a u obican explorer i onda mi digne Firefox Do sada sam pokusao: - safe mode = ista stvar - napraviti novi admin account = ista stvar - Task manager radi - neznam kako to iskoristiti (savjet molim) - Desni klik na My Computer/Manage - Nemoze - UAC - Nemogu otvoriti iz Control Panela - windows tipka+R/msconfig - Nemoze - Probao sam nesto prckati u Internet options iz Control Panela, ali isto bezuspjesno - skuzio sam da se mogu pokrenuti programi ali ne direktno nego npr: Notepad - trebam pokrenuti neku .txt datoteku, za winamp pokrenem neku pjesmu i upali se, za WMP neki film i upali se itd... ali direktno niti jedan program nece i uvijek javlja istu gresku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Izludio sam vise i napravio nesto sto sam trebao odmah..... Format c: |
![]() |
![]() |
|
|