|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() zašto ima malo postova oko via čipseta ? ili je jako dobar pa se nema što puno raspravljati ili ništa ne valja.:confused:
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da je zbog nervoznog moderatora, uglavnom...evo, sad sam ga spomenuo, možemo očekivat zalockan thread za sat ili dva |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: dobro ili loše
Citiraj:
KT880 PT880 In brief, SiS655TX and VIA PT880 can be quite competitive with top Intel chipsets. The problem is, though, that SiS and VIA introduced their dual-channel solutions almost a year after i865PE/i875P appeared. Moreover, neither chipset offers anything really unique or useful for customers and both SiS655TX and VIA PT880 have worse speed results than Intel solutions do: 5 and 10 percent lower (respectively) in real applications. But of course, Taiwanese companies are likely to set lower prices for their products, as usual, which will help them to win back part of the market. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
samo nek proba ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Stavil soli na rep ![]() Problem je u tome da je većina foruma OC based - za to se većinoma koristi NV chipset. VIA je dobra ( imao poduži razgovor s Jelcom o tome i čovijek me uvijerio ![]() Koliko sam vidio izbacili chipset za Intel platformu. Možda to pokrene lavinu postova ... tko zna. Iako sumnjam - Intel oriented ekipa je vijerna jeltem Intelu ![]() FYI - lock topic je bio zbog blentavog prepucavanja - koje moderator ne podnosi još od dana AMD-Intel ratova između prištavih klinaca koji spamaju ko mutavi. Anyway .... ako te nekaj zanima o VIA - postak, pitaj, komentiraj, pa će biti postova . ![]() Bez ljudi koji postaju nema niti postova - *dough* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: dobro ili loše
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: dobro ili loše
Citiraj:
E da...i stabilna do jaja ![]() To kaj sam je ja uspio dobiti na 200 FSB-a stabilno je dodatna benificija-za razliku od sretnih vlasnika prvih MSI NF2 koje nisu htjele delati stabilno ni na 190 ![]() Ak ne dođe ATI u Rvata brzo-mislim da ću opet na dobar stari VIA chipset ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
eto da se priključim raspravi, ni meni se baš ne mijenja ploča koja stabilno diže xp proc sa 11*133 na 12x166, a zimi bogme i više |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Re: Re: dobro ili loše
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Ma to sam samo malo u ono vrijeme htio pokazati NVidiašima kaj je prava ploča ![]() Išla je ta DFI i više... Morao sam napraviti gadan propuh usred zime da bi to napravio ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
I nije bilo nikakvih problema sa IDE uredjajima i PCI karticama? Hocu reci da je PCI u tom slucaju radila na 220/5 = 44 MHz sto je vrlo puno u odnosu na predvidjenih 33MHz. BTW AGP je radio na 88. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Normalno da je na 220 bilo problema nakon restarta, ali sam je zato dobio na 200 stabilno. Čak sam bio onda i izbenchao i objesio rezu na futuremark ![]() 220 je bilo samo "za slikanje" i podjebavanje Nvidiaša ![]() Čak su prolazili i testovi u Sandri-ali nakon restarta, pa-pa podatci na hardu ![]() Pinnacle je uredno delao, naravno-mogao si zaboraviti na capture... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|