|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
guma za rub plexi-a?
Di bi mogao kupiti dobru samoljepljivu gumu da ju stavim na rub plexi-a i kucista, tamo di se spajaju...? Da netko krivo ne shvati... to nije za spajanje plexi-a s kucistem vec kad se spoji da sakrije taj rub, da ljepse zgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ak mislis na ovu...[img=http://img116.imageshack.us/img116/4007/dsc00062um0.th.jpg] Takvu sam dobio zajedno sa plexiem...kad sam kupovao (HG-spot)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, ma to je vjerojatno... al ja ne kupujem plexi u ducanu s kompjuterskom opremom vec ga odem napravit (mislim sad stavljam novi...) tam u selsku u "nova forma" tak nekaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A u kojem dučanu ima za kupit plexi s gumom? Zmaj, gdje si ti to nabavio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ove plexi-e s gumom ima u nekim kompjuterskim ducanima (npr. tomy je svoje kupio u hg-spotu). Ja to nisam nabavio jer ne kupujem plexi u kompjuterksim ducanima, nego si ga odem radit po mjeri i zato me i zanima di imao nekakva guma za kupit koju bi mogao na rub stavit jer tamo di se radi plexi se ne dobije ta guma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nemam pojma sta je to al vjerojatno tak nekaj trebam... glavno je da se ljepi i da nije bas predebela |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma slusaj . . uzmi neki dovoljno debel elektricni kabel i precizno ga lagano rezi po pola po duljini (mislim na izolaciju) i nakon toga je skini i dobio si to sto trebas .. nakon toga uzmi neko ljepilo i zalijepi tocno kako zelis .. tako je frend radio i super mu je ispalo . . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa fakat dobra ideja, vidiš toga je nisam sjetio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
...
Citiraj:
hm ne zvuci lose. Jel mozes ti mozda pitat frenda s kojim je to on ljepilom lijepio?? (za samu gumu kabla bum se vec snasao...) btw. dobar rad na tvom kucistu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium