|
![]() |
#1 |
Neno Edition 2005
Datum registracije: Jan 2005
|
GIGABYTE FX5200 128MB , 64bit.
Imam problem , zapravo taj mi je problem bio prije dvije godine kad sam imao GeForce 4 , na 4 slika mi je bila žuta , a sad slika mi je na FX5200 ljubicasta ...Jucer sve bilo normalno ....Evo sad upalio slika poljubicastila....DAJ NEKA NEKO KAŽE AKO SE SUSREO S TIM.....HELLLPPPPP
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To ti je do monitora. Probaj konektore u monitor i u VGA malo protresti. Ako ne pomaže to onda drmni monitor par puta šakom sa strane ili odozgora. To je meni pomagalo na starim monitorima
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
jeje do monitora sto posto, ja imam 2 na jednom slika normalna na drugom zelena ![]() btw, nemoj mi rec dasi prodo gf4ti i uzeo fx5200? ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
zar to nije problem zbog kabela.... jedna zica gubi kontakt i dobijes drugaciju boju van.... tako bar mislim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Neno Edition 2005
|
re
PRODRMO SAM MALO KABEL , SAD SVE OK....GE FORCE 4Ti požutila ja je bacio , u biti otisao kod ovog di sam uzeo kompjuter...ON MI STAVIO ZAMJENSKU NEKU RADEON 7000 64MB , ISUS JOS RADIO NA NJOJ , PRE DVA MJESECA PRODO TU RADEONKU I KUPIO FX5200...
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
možda je G4 radila, a tebe jebo kabel
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
e ako sibacio karticu koja radi... ![]() svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
i to još duplo jaču |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
to treba znat (to ti je tak kad su ljudi brzopleti) sad samo Bog zna dal je radila il ne :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|