|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Spajanje front audio panela
Evo unaprid se ispricavam ako sam pogrijesio di smjestit ovi thread.....mislio sam se izmedju audio pa pod mojom maticnom pa sam se na kraju odlucio za ovdje..... Pocmimo redom: Imam TT swing kuciste koji ima sljedece (nazalost) odvojene kablove za spojiti audio front panel ![]() Na maticnoj imam sljedecu shemu ![]() E sad problem je da ne znam kako spojiti jer koju god shemu gledam (hd ili 97) uvik mi fali nesto odnosno nesto mi se ne poklapa (oznake)...... Nisam se prije trudio spajat jer mi nije bilo potrebe za slusalicama i mikrofonom sprijda ali mi sada treba te ne znam kako ![]() Bio bih vrlo zahvalan ako mi netko moze pomoc, netko kome je to rutina.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Oznaka na žici - Br. FPA MIC-VCC-3 MIC-IN-1 GND-2 ova zadnja 2 izaberi EAR L-9 EAR D-5 ili LINE L-9 LINE D-5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pa uzmi si fino prospekte od matične,nađi to kako se spaja...kod mene je na CM690 bijela žica uvjek minus,a kud treba ići to vidim u knjižici matične ploče edit:sorry nisam shvatio odma...nisam ni slike pogledao...mislio sam da je stvar u reset/power |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
probaj ovako - koristi za ac97 front panel audio MIC-VCC-3 >MIC power MIC-IN-1 >MIC GND-2 > GND ova zadnja 2 izaberi EAR L-9 EAR D-5 ili LINE L-9 >LINE OUT L (ako su pomijesani kanali samo ih zamijeni) LINE D-5 > LINE OUT R javi dal radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Čuks dobar ti je ovaj prošireni copy-paste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo radi ali sada mi se pojavljuje 2problem a to je kada ustekam sluse muzika mi se i dalje cuje na vanjske zvucnike....(kad se samo sjetim koliko je ekipe trazilo opciju da svira jedno i drugo ![]() Pogleda sam onu opciju koju sam nasao u prirucniku ![]() ali ne pomaze sta god stavio i radi na jedan i drugi nacin - znaci sluse i zvucnicu... Da nije mozda u opcijama zvuka u samim windowsima? Trazim da nema tamo sta ali ne vidim..... EDIT: Radi na oba nacina dok ne restartiram znaci mora ostati ova 97' opcija tj moram oznacit ''disable front panel jack detection'' .... Nije mi jasno??? Zar se vama automatski zvuk ne izgasi sa vanjskih zvucnika kada ustekate slusalice???? Zadnje izmijenjeno od: Sonic1984. 05.01.2010. u 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
zvuk se automatski gasi cim pristekam slusalice. EDIT: @nikky - sad sam tek skuzio da si ti slozio, sry ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 06.01.2010. u 01:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
E pa znam....a meni nije. Vjerojatno da mi to radi trebalo bi se mozda spojiti na HD nacin jer kako je gori na slici navedeno samo na hd audio se automatski isteka rear audio kad se sprida usteka, ispravite me ako grijesim.... Ako ima tko jos koju ideju da mi pomogne u vezi ovog problema dobro bi mi dosla.... Za ADMINA: Molim te makni rijeseno sa naslova, hvala Zadnje izmijenjeno od: Sonic1984. 06.01.2010. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima li tko jos kakvu ideju? |
|
![]() |
![]() |