|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Kupnja CREATIVE proizvoda u Hrvatskoj ili online-shop potraga?
Pozdrav svima! Želim kupiti Creative mp3 player MuVo V200 1gb usb 2.0 ali ne nadjem kod nas,da li netko zna za neko Creative predstavništvo ili dobavljača ili je upoznat sa stranim online-shopom koji isporučuje i u našu malu državicu... ![]() ![]() Ne znam da li sam pogodio mjesto za ovaj post ali ako nisam isprike unaprijed. Btw. strani online shop koji isporučuje kod nas bi mi i poslije trebao za druge stvari, zato neka imperativ bude na tom dijelu problema. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji će ti Q 1Gb na Flash playeru ?! :confused: Ako ti se sluša toliko muzike na nekom putu ili sl. onda bolje investiraj u discman. A što se MP3 Playera tiče najbolji izbor ti je iRiver, najbolji zvuk, odlična ergonomija i trajanje baterije, potraži u linksu, imaju neke posebne FET tranzistore i na njima se definitivno nije štedilio u proizvodnji, MuVo je isto dobar, ali ovo je još bolje! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dobavljači za Creative su ti Omnia (www.omnia.hr) i odnedavno HGspot (www.hgspot.hr). Malo razmisli koliko ti se isplati kupovati 1 GB Flash player. Za godinu dana to će biti sandard, ali sada za njega trebaš izdvojiti oko 1500 kn. To je tek 300 kn manje od 20GB Creative Zen Touch HDD playera. Ako baš želiš male dimenzije, imaš i Creative Zen Micro 5 GB micro-drive (uključen FM radio). Creative je dobar izbor, no da novac nije u pitanju, ipak još nisam vidio player koji može nadmašiti iRiver. Uz iRiver dolaze i neki kompromisi vezani uz jednostavnost i funkcionalnost, no iRiver nagrađuje besprijekornom kvalitetom i zvuka i izrade, te opremljenošću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Originally posted by Jango Fett Citiraj:
Btw. jel postoji neki strani online shop koji isporučuje kod nas?Ima tako dobrih stvari koje ovdje ne mogu naći ali još nisam naišao ni na jednog koji šalje i nama...:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Da, to je ono o čemu sam govorio kada sam spominjao kompromise - zbog snobovske politike iRivera ne samo da ne možeš koristiti player kao USB disk bez instalacijskog CD-a (što je apsurd jer je USB disk namijenjen tome da se to izbjegne!), nego ne dozvoljava upload audio datoteka sa playera na računalo! HGspot ti je ujedno i web-shop (i čak dobiješ neke pogodnosti ako kupuješ preko weba) koji pokriva gotovo cijelu RH. Isporuka do većih gradova je za 1 dan, a dostava je besplatna ukoliko cijena prelazi 1000 kn. Što se stranih web-shopova tiče - nisam još pronašao takav koji normalo isporučuje kod nas. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|