|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
njub question o napajanju i spajanju
ukratko, crklo napjanje chieftec 450W nakon godinu dana. frend ne moze nac garanciju... zapravo kad ga krenem upalit na manje od sekundu se sve upali i odmah kraj. prodavac mi je rekao da je preslabo. (marketinški trik?) e sad novo napajanje nije problem spojiti samo me zanimaju svi ti konektori. ide onaj široki u ploću (kao neki glavni) a još uz njega i neki mali 2x2 pinovi. cemu on sluzi? jos jedan konektor ide u ploću 2x2 pinova, ali ploća čini mi se može prihvatiti i više jer ima slobodnih. i još jedan ide u grafićku, to mi je manje više jasno - dodatno napajanje za graf. karticu neki komentar molim vas... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pospajaj samo osnovno sto moras... veliki u maticnu, 1 u grafu, 1 u hdd, i onaj 2x2 kraj proca.... to je osnova da mos radit hajmo rec nes normalno u winsima.. ako ni to ne radi, probaj zamjenit napajanje... posudit od frenda il nekog... ak i tak ne radi.. onda šibaj po komponentama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ipak je graficka kriva za nepokretanje kompjutera, a ne napajanje... zanimljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je napajanje prilično solidno i ne trebaš jače za većinu današnjih konfi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|