|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
USB port na prednjoj strani problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Usb Hub u BIOSu je omogućen na svim portovima? Jesi siguran da je ispravan konektor(i) na kućištu?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kad spojim na drugu matičnu radi kad spojim na ovu matičnu drugi konektor i on radi ali kad spojim ovaj prednji na matičnu na kojoj bi trebo radit neče zato pitam jesam li ja to ok spojio mislim spojio sam ih miliun ali opet nikad se nezna. P.S. naravno sve u biosu postavljeno kako treba jel kao što rekoh sa drugim portovima radi. što mrzim ove čudne probleme koji nemaju objašnjenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avocado
|
Pa ako ja dobro razumijem tvoje neiterpunktirane rečenice, zapravo si sam odgovorio sebi na pitanje: ne radi ti "ovaj prednji" usb...
![]() |
#5 |
Premium
|
neradi samo s ovom matičnom, s druge dvi radi a matična radi sa svakim drugim konektorom osim ovim, uostalom, neka mi netko samo odgovori da li je ono dobro spojeno da to eleminiram kao uzrok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pogledaj u manualu od maticne poredak pinova na usb-u i sam usporedi jesi li isti na ovom konektoru od kucista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Avocado
|
Citiraj:
Pošto si u BIOSu sve podesio prema svojim riječima (zna bit da se može odabrat po broju 2-4-6 usb portova dodatnih), ostaje jedino zaključiti da imaš neispravnu matičnu po pogledu ta dodatna 2 usb konektora.
![]() |
![]() |
#8 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ti ne kuzis da je on to kuciste probao s drugim pločama i radilo je... i da je probao tu ploču na drugim kucistima i radilo je... Po onoj slici je dobro spojeno... Stvarno nemam pojma sto moze biti, nekompatibilnost je skoro pa nemoguca...
![]() |
#9 | |
Avocado
|
Citiraj:
Nigdje nije napisao tako kao što si ti napisao. Ako je tako, onda je najvjerojatnije u nekoj vrsti bermudskog trokuta pa mu ne radi... -.-
![]() |
![]() |
#10 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
A valjda je dosad to rjesio... nisam ni gledao datum kad sam vidio temu, samo sam odg...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|