|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
the godfather zabejancije
prvo, jedno veliko WAU za program... enormnost opcija oduzima dah pitanje: imam želju update-ati tagove nekolicini mp3-ca koje se nalaze na nekom albumu. ono kaj mi se čini najzgodnije je da se TGF spoji na freedb i ja mu zviznem neki search, on nađe album sa potrebitim tag-ovima, ja ih prikačim na gore-spomenute mp3-ce i svi sretni i zadovoljni. ono kaj nisam uspio dokučiti jest slijedeće: ja imam više takvih albuma sa preko nekoliko mp3-ca u svakom i sad bi ja goreopisani postupak trebao obaviti za svaki taj i takav album. međutim kako sam ja doma, nemam stalnu vezu, nego 56K, žena-djeca-ostali me stalno prekidaju u tom mukotrpnom poslu...bla, bla, bla, ja bih htio napraviti search za sve potrebite albume, reć TGH-u da si zapamti rezultate search-a i onda poslije, kad svi zaspu, zajedno sa malim patuljcima igrat se sa lijepljenjem tag-ova na potrebite mp3-ce. ono kaj nisam nikako dokučio jest kako reć TGH-u da zapamti rezultat search-a, tj. da negdje spremi tag-ove kao takve i da ih ja onda poslije dozovem kad mi zatrebaju pri keljenju na mp3-ce... jel netko zna? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne moze zapamtiti skidane nazive. Mozes si pomoci jedino da skines cijelu freedb.org bazu pa je onda lokalno koristis s nekim programom koji to podrzava: mp3tag - http://www.mp3tag.de/en/index.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|