Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.02.2005., 11:52   #1
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
the godfather zabejancije

prvo, jedno veliko WAU za program... enormnost opcija oduzima dah

pitanje: imam želju update-ati tagove nekolicini mp3-ca koje se nalaze na nekom albumu. ono kaj mi se čini najzgodnije je da se TGF spoji na freedb i ja mu zviznem neki search, on nađe album sa potrebitim tag-ovima, ja ih prikačim na gore-spomenute mp3-ce i svi sretni i zadovoljni. ono kaj nisam uspio dokučiti jest slijedeće: ja imam više takvih albuma sa preko nekoliko mp3-ca u svakom i sad bi ja goreopisani postupak trebao obaviti za svaki taj i takav album. međutim kako sam ja doma, nemam stalnu vezu, nego 56K, žena-djeca-ostali me stalno prekidaju u tom mukotrpnom poslu...bla, bla, bla, ja bih htio napraviti search za sve potrebite albume, reć TGH-u da si zapamti rezultate search-a i onda poslije, kad svi zaspu, zajedno sa malim patuljcima igrat se sa lijepljenjem tag-ova na potrebite mp3-ce. ono kaj nisam nikako dokučio jest kako reć TGH-u da zapamti rezultat search-a, tj. da negdje spremi tag-ove kao takve i da ih ja onda poslije dozovem kad mi zatrebaju pri keljenju na mp3-ce...

jel netko zna?
choby je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2005., 10:26   #2
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ne moze zapamtiti skidane nazive.

Mozes si pomoci jedino da skines cijelu freedb.org bazu pa je onda lokalno koristis s nekim programom koji to podrzava: mp3tag - http://www.mp3tag.de/en/index.html
Costa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.02.2005., 10:34   #3
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Costa
Ne moze zapamtiti skidane nazive.

Mozes si pomoci jedino da skines cijelu freedb.org bazu pa je onda lokalno koristis s nekim programom koji to podrzava: mp3tag - http://www.mp3tag.de/en/index.html
dobro, bum probao...ali čisto mi je neshvatljivo da TGF nema opciju lokalnog pretraživanja...
choby je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno