|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Muktimetru.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pentium Pro forever!
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pentium Pro forever!
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
AFAIK svejedno je od kud mjerim 12v posto je napajanje single-rail, zar ne? Mozda sa multi rail napajanjima treba mjerit na vise tocaka/railova? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Meni je Fortron BS 500w po biosu/softu jedva 11.73v, odnio kod kolege i tamo je 12.22. Donesem nazad kod sebe i spojim, 11.73 a istovremeno multimetar kaze 12.20. Em sam siguran da e8500, 9800gt, 4gb rama i 2 diska trazi vise nego Barton @3200, 2gb rama, 3 diska i x1950pro. Cak sam imao bolje voltaze nego 650w corsair..go figure. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Bolje voltaže? Nebi rekao odnosno nemoguće je uspoređivat jednog Fortrona sa Corsairom u ovom slučaju. To što si gledao u BIOSu/SWu, je samo još jedna potvrda da si napisao veliku glupost jer će ti svaka ploča pokazati drugačiju voltažu 12v+ raila. Uzmi multimetar, upali neki stress program pa vidi kako se Fortron nosi sa corsairom na ovoj jačoj konfi (iako je i to sve preslabo da iskoristi jednog corsaira) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Glede provjere u biosu/softu, zar mislis da svaki put legnem ispod stola i gledam voltaze. Znam odstupanja moje maticne i da laze 0.5v. To sam rekao samo da kazem koliko ploce lazu i koliko im se treba vjerovat. Vidio sam ploce sa 11.10v u biosu, a multy kaze 11.93. Napajanje sam nosio kod kolege radi testa, i gledali softom i multimetrom. Corsair pise 12.10 - multimetar kaze 11.73. Provjereno sa i bez benchova. Fortron pise 12.20 - multimetar kaze 12.20, tu nije krala ni ploca ni soft ni multimetar. Njnize sta sam natjerao fortrona je bilo 12.04. P.S. - corsair 650w star 6 mjeseci up in flames, a fortron star godinama jos radi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Očigledno je da je corsair rikavao jer takve napone ne daje čak ni pod ekstremnim hlađenjem ostalih komponenata, dakle - debelo klokana i7 konfa se bez problema i takvih napona vrti na corsairu. Provjereno na 3, baš ta, corsaira. To što ti je uletio rikavajući primjerak, jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |