|
![]() |
#1 | ||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Win7 čudni problem sa igrama
Imam jedan čudan problem sa win7 (prvo s 7100RC sada sa 7 ultimate) po instalaciji sve radi uredno i igre i aplikacije, zatim poslje nekog vremena u igrama (prvenstveno FPS) se počne dešavati nešto čudno, pritiskom na shift tipku igra kao da se smrzne, odnosno dok god držim stisnutu tipku shift igra stoji kada je pustim nastavlja dalje!? Sve ostalo radi kako treba jedino u igrama šteka i to isključivo na ovaj način!? Probao sam konkretno fallout3, prototype, titan quest, torchlight, battlefield 2142 i assasins creed, sve originali sa zadnjim patchevima. Sistem je sljedeći: AMD 64x2 5000 black 4* 1gb ocz platinum edition asus crosshair MBO nvidia gtx260 probano sa raznim hddovima, isto... nemam pojma što ga ubija, jedino što sam primjetio da bi moglo imati veze su logitech driveri za miša i tipkovnicu(g15/g5) ali nisam ziher!? Ima li tko ili da je čuo o ovakvom slučaju nek pomaže, poludit ću!!!
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa da nije ona glupost "sticky keys" di kad drzis shift 5 sec je neki makro za nesto...proguglaj malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|