|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Ne mogu pomaknuti prozore misem
Naslov sve govori, ne mogu pomaknuti niti jedan prozor ni milimetra s misem niti mogu obuhvatit dio teksta za copy/paste. please help niti u igrama ne funkcionira normalno,sad sam probao u war3 i ne mogu obuhvatit vojsku problem je softverske prirode jer klik i doubleklik rade normalno... edit2: sad sam u opcijama misa zamjenio glavne tipke,njihove funkcije i sa desnim klikom mogu pomicati prozore i obuhvatiti tekst.....valjda je otisla tipka... probao sam i ukljucit clicklock ali opet sa lijevom tipkom ne funkcionira,sa desnom da,a trebalo bi i sa lijevom jer se sa cliklockom ne treba drzati tipka dok se pomice... sve mi to smrdi na gresku u win7 jer me se svasta do sad dogadalo edit3: rijesilo se samo od sebe,pretpostavljao sam da je do win-sa problem,sad radi sve ok Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 02.01.2010. u 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Inace je dosta ljudi popravilo svoj PC nakon postanja na PiSi expert forum. Ima neke kemije tu. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|