|
![]() |
#1 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
Spajanje više cd-a
Kako se može igrica koja dolazi na više cd-a strpati na 1 dvd. Koji program mi treba za to napraviti?: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Napravi image sa nekim alatom (osbno koristim Alcohol 120%) i onda image šprži na DVD. P.S. Ovaj shit od UT 2004 ide na 6 cd, a ja sam ga strpao na 1 DVD i sad više nema gdje mi je 4 CD, kod frenda, tetka ili susjeda.
![]() Zadnje izmijenjeno od: big_B. 13.02.2005. u 17:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako onda instaliraš taj program čiji si image spržio na DVD?? (Bez Extracta ili Mounta)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Instalacija bez bez mounta ne ide, kopiraš image na hdd ili ih sa dvd mountaš. A ako baš hoćeš pravu instalaciju gdje ti SAMO klikaš po OK-eju moral buš napisati vlastiti programček. Sad ne znam da li ti je jednostavnije napraviti mount ili pisati programe o kojima vjerojatno nemaš pojma (nemam ni ja).
![]() |
#5 |
Archangel Of Light
|
Zato sam i pitao! Nema svatko instaliran Alcochol i mogućnost mountanja drive-a.... Siguran sam da postoji jednostavniji način, tj. program koji sve to složi ljepo na DVD da možeš instalirati bez kopiranja, mountanja i inih pizdarija.... dakle jednostavniji način, onako kako bi to trebalo biti... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
to vam moze poci za rukom samo ako su datoteke na svim cdeovima medusobno raznoimene. pa ih onda mozete sloziti po istoimenim/ raznoimenim mapama rucno copy-paste. nikakvo pisanje programa tu vam nemoze pomoci.
![]() |
#7 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
Skinuo sam alkohol, isprobao, sve 5! Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Archangel Of Light
|
@ E.T. Naravno da imam Alcohol i koristim ga svakodnevno, samo sam htio istaknuti da to nije slucaj kod svih i da ima dosta ljudi koji nisu nikada culi za mountanje, pa zato to nije neko najsretnije riješenje... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
sto se UT2004 tice ovo bi trebalo radit: UT2004 CD’s to DVD Make a folder on Hardrive, name it UT2004_CD1 (This will be the title to the final DVD) Copy all the contents of CD1 to this newly created folder. Then starting with CD2, JUST COPY THE FOLDERS to the newly created UT2004_CD1 folder. Overwrite any folders that are the same (ie: the ‘help’, ‘Texture’ folders etc) Do the same with CD3, CD4, CD5 and CD6 JUST COPY THE FOLDERS over, Now add another folder for the Updates, Patches and Fame fixes etc. Name this folder whatever you choose. Now open the ‘Autorun.inf’ with Notepad and you need to add the line: open=autorun.exe Like this: [autorun] open=setup.exe icon=help\unreal.ico open=autorun.exe Now burn to a DVD using the Label: UT2004_CD1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|